Heb jij een uitkering of kom je hier binnenkort voor in aanmerking? Dan zul je waarschijnlijk contact willen opnemen met de klantenservice van het UWV. Dit bedrijf gaat namelijk over onder andere uitkeringen. Ook voor de bijstand ben je bij de klantenservice van het UWV aan het juiste adres. Zij helpen je hier graag verder door je vragen te beantwoorden en je de informatie te geven die je nodig hebt.

  • Werkloos
  • Ziek
  • Arbeidsbeperkt

Er zijn een aantal situaties te bedenken waarin het voor jou lastig is om te werken. Misschien ben je wel ontslagen en kun je niet zo snel een nieuwe baan vinden. Een aantal jaar geleden was het bijvoorbeeld heel lastig om de arbeidsmarkt op te komen. De economie deed het niet zo goed en het vinden van een (nieuwe) baan was voor veel mensen ineens behoorlijk lastig. Als je dan al een aantal jaar op de arbeidsmarkt hebt doorgebracht, dan kom je gelukkig in aanmerking voor een uitkering in de meeste gevallen. Bij de klantenservice van het UWV kunnen ze je hier uiteraard meer over vertellen. Of je nu wilt weten hoeveel geld je kunt krijgen of misschien wel voor hoe lang, bij de klantenservice van het UWV ben je hiervoor aan het juiste adres.

Krijg meer informatie van de klantenservice van het UWV

Als je denkt dat je in aanmerking komt voor een uitkering, of je hebt er zelfs al een, dan is het natuurlijk wel belangrijk om te weten aan welke regels je allemaal moet voldoen. Vrijwel iedereen in Nederland kan recht hebben op een uitkering, maar dit komt wel met de nodige eisen. Je moet bijvoorbeeld voldoen aan de sollicitatieplicht. Dit betekent dat je minstens vier keer per maand moet solliciteren voor een openstaande functie. Je kunt ook een netwerkgesprek hebben of een open sollicitatie sturen. Bij de klantenservice van het UWV kunnen ze je natuurlijk precies vertellen wat wel en niet telt voor de sollicitatieplicht. Een ander punt waar je op moet letten is bijvoorbeeld dat je niet zomaar op vakantie gaat. Nu je werkloos bent, maar gelukkig toch nog een inkomen geniet, lijkt het misschien de ideale tijd om er even tussenuit te gaan. Maar ook hier zijn regels aan gesteld vanuit het UWV. Het is dus belangrijk om de klantenservice van het UWV te bellen voordat je dit soort dingen onderneemt. Als je je namelijk niet aan de regels houdt, dan kan het gebeuren dat je uitkering wordt stopgezet en daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Regel alles voor je uitkering op een snelle manier

Contact opnemen met de klantenservice van het UWV is zeker mogelijk, maar omdat zij verschillende soorten mensen helpen is het wel nodig om een keuzemenu te doorlopen. Veel mensen vinden dit maar helemaal niets. Het duurt te lang en ze willen graag dat dit ook anders kan. Bij deklantenservice.nl hebben ze er voor gezorgd dat dit ook zo is! Wanneer je naar de website van De Klantenservice.nl gaat dan vind je hier niet alleen de contactgegevens van de klantenservice van het UWV, maar ook het uitgewerkte keuzemenu. Wanneer het keuzemenu dan begint als je contact opneemt met de klantenservice van het UWV, dan kun je direct de nummers van jouw keuze intoetsen en zo ervoor zorgen dat je het keuzemenu voor het grootste gedeelte overslaat. Vervolgens kun je dan met de medewerker van de klantenservice van het UWV overleggen over wat je allemaal moet weten. Als jij hier naar op zoek bent, kom dan direct naar de website van De Klantenservice.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn