mrantisnurk - anti snurk beugelAls jij ‘s nachts vaak ligt te snurken, dan kan dit een zeer negatief effect hebben op jouw slaapritme. Overigens niet alleen op de nachtrust van jou zelf, maar ook op die van jouw eventuele kamergenoot. Een anti snurk beugel is een eenvoudige manier om aan meer slaap te komen. Laten we eerst eens kijken naar het probleem dat het voor jou oplevert. Doordat je ligt te snurken, krijg je vaak minder lucht binnen dan eigenlijk nodig is en dat is niet bevorderlijk voor de slaap. Bovendien zorgt al het snurken vaak voor een rauwe gevoel in de keel bij het opstaan en kan het zelfs gebeuren dat je midden in de nacht plotseling wakker schrikt door het geluid dat je zelf produceert. Voor jouw eigen nachtrust is een anti snurk beugel dan al zeker aan te raden. Slaap jij echter samen met iemand anders op een kamer, dan is het ook voor diegene wel zo prettig als je maatregelen neemt. Snurkgeluiden kunnen mensen uren lang wakker houden of er voor zorgen dat zij ‘s nachts opschrikken. Dat zorgt ervoor dat zij niet zoveel nachtrust krijgen als zij zouden willen. Ook voor hen is het dus fijn dat er een eenvoudige oplossing in de vorm van een anti snurk beugel bestaat.

Zo werkt een anti snurk beugel

Niet langer snurken enkel door het dragen van een eenvoudige anti snurk beugel, hoe is dat nu mogelijk? Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt. Hoe kan dit nu? Dit kan doordat het de oorzaak van het snurken wegneemt en dat is een luchtpijp die afgeknepen wordt. De anti snurk beugel voorkomt dit en daardoor hoor je geen snurkgeluiden meer. Hoe zit dit nu precies? Op het moment dat jij in slaap valt, komt jouw lichaam tot rust en ontspannen al jouw spieren zich. Ga jij op je rug liggen, dan beginnen jouw tong en kaak naar beneden te zakken, door de ontspannenheid van de spieren. Ze drukken vervolgens tegen je luchtpijp aan en zorgen er op die manier voor dat het lastiger is om voldoende lucht naar binnen en buiten te krijgen. Om toch voldoende te kunnen ademen, komt er druk op de luchtstroom en dit maakt de zachtere delen in de keel aan het trillen. Deze delen zorgen voor het nare geluid. Gebruik je echter een anti snurk beugel, dan blijft jouw luchtweg vrij, doordat je kaak niet weg kan zakken. Zo kan er dus geen snurkgeluid ontstaan!

Kies voor Mr. Anti Snurk

Wil jij ook graag van je gesnurk verlost worden? Dan is het dus absoluut de moeite waard om eens een anti snurk beugel te proberen. Nu zijn er verschillende merken die een dergelijk product op de markt brengen, waar kun jij nu het best voor kiezen? Mr. Anti Snurk is voor veel mensen een uitstekende keus en wel om de volgende redenen:

Hoor jij nu net bij die 10% die geen baat heeft bij Mr. Anti Snurk? Dan is er nog geen man overboord. Je kunt de beugel namelijk binnen 7 dagen gewoon weer retour sturen als het op jou geen goed effect heeft. Wil jij een anti snurk beugel gaan gebruiken, dan is het dus zeker aan te raden om die van Mr. Anti Snurk uit te proberen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn