Van harte welkom op de website van Nederland waar u terecht kunt voor de mooiste manchetknopen. Dat betekent kiezen uit een grote collectie voor ieder denkbare gelegenheid! Een manchetknoop is iets waar we allemaal al wel eens een keer van gehoord hebben. Manchetknopen kunnen we omschrijven als ‘losse knopen’. Deze lossen knopen die u in allerlei vormen en stijlen kunt kopen op onze webwinkel worden aan de mouw van een overhemd bevestigd. De mouwen van een overhemd komen doorgaans onder het jasje uit en daarom zijn deze knopen altijd goed zichtbaar en kunnen ze een mooie toevoeging vormen op uw pak. Manchetknopen kunt u bij ons op ieder moment online bestellen. Bekijk onze grote collectie en maak uw keuze. Op onze webwinkel heeft u volop mogelijkheden om voor de manchetknopen te kiezen die voldoen aan al uw wensen. Gaat u trouwen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor klassieke knopen die passen bij uw pak. Vroeger werden de knopen voornamelijk door de rijken gedragen en dat was de elite. We hebben het dan over de zeventiende eeuw. Twee eeuwen later begon daar verandering in te komen, want in de negentiende eeuw kreeg ook het gewone volk de smaak te pakken en begonnen steeds meer gewone mensen manchetknopen te dragen. De afgelopen eeuw is het dragen van manchetknopen niet iets voor uitsluitend bijzondere gelegenheden, te meer omdat er vele soorten van deze knopen op de markt zijn gekomen zoals u online bij ons kunt vinden. Kies voor onze manchetknopen en kies voor:

  • Een groot assortiment
  • Een knoop voor iedere gelegenheid
  • De beste prijs voor de beste knoop
  • Makkelijk online bestellen
  • Kiezen voor kwaliteit

Manchetknopen; groot assortiment!

Naast manchetknopen in verschillende maten en vormen, bieden wij ook de mogelijkheid om uw knopen te graveren met een naam, datum of wellicht met het logo van een bedrijf. Steeds meer bedrijven kiezen er voor om manchetknopen cadeau te doen aan collega’s en werknemers. Het onderhouden van een goede relatie met de klant is namelijk van groot belang. Dat betekent dat u er als werkgever verstandig aan doet om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn als het gaat om relatiegeschenken. Wilt u graag meer weten over het bestellen en graveren van manchetknopen? Dan kunt u altijd even contact opnemen met onze medewerkers, wij helpen u heel erg graag verder en bedienen u graag van advies op maat. De klassieke manchetknoop is altijd op een bepaalde manier opgebouwd. Deze knoop bestaat namelijk uit een knoop met een staaf in het midden en een tweede staafje met scharnier. Deze staafjes worden aan elkaar bevestigd. De manier waarop knopen sluiten is natuurlijk per knoop verschillend, maar werkt in de meeste gevallen ongeveer hetzelfde. Vanaf de jaren zestig zijn we ons met z’n alle anders gaan kleden. Wat we kunnen constateren als we kijken naar de manier waarop we ons zijn gaan kleden is dat we allemaal een beetje minder formeel zijn geworden. Bij de meeste overhemden zitten de knopen al vast het hemd. Manchetknopen zijn in die zin nog steeds net even wat anders. De knopen worden tegenwoordig meestal gedragen in combinatie met een pak of een smoking. Het is zeker een leuk idee om op onze website te kijken naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij vinden het heel erg belangrijk dat we aan alle wensen van alle klanten tegemoet kunnen komen en daarom voegen wij ook regelmatig nieuwe knopen aan ons assortiment toe. Bekijk ons assortiment even op uw gemak en kies voor de knopen die u mooi vindt.

Makkelijk online bestellen

Een van de grote voordelen van het kopen van manchetknopen bij een online winkel is natuurlijk dat u op ieder moment uw bestelling kunt plaatsten, en dat u alle knopen vanuit uw luie stoel kunt bekijken! Wij mogen onszelf met grote trots de grootste online verkoper van Nederland noemen, van deze knopen. Wij bieden een collectie waar u altijd kunt slagen en het is meer dan de moeite waard om die collectie te bekijken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben, dan kunt u online 24 uur per dag bij ons terecht, maar tevens bieden wij u de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wilt u graag alles weten over wat wij te bieden hebben? Schroom niet en stel uw vraag! Onze online shop is erg overzichtelijk. Wij hebben onze website van plaatjes voorzien zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw manchetknopen. U kunt knopen in kleine en grote hoeveelheden bestellen. Waar bent u naar op zoek? Een speelse knoop of een ander soort knoop? Kies online de knoop die aan al uw eisen en wensen voldoet! Als webwinkel hebben wij het webwinkel waarborg keurmerk. Dit omdat wij een goede en overzichtelijke website hebben. Wanneer u een product of meerdere producten online bij ons bestelt, dan betaalt u geen verzendkosten. Dat hebben wij standaard zo geregeld. Steeds meer mensen kiezen er voor om een mooie tekst te laten graveren in een van de knopen. Dat is een goede keuze wanneer u bijvoorbeeld een manchetknoop aan iemand cadeau wilt geven. Het laten graveren van de knopen maakt de knopen extra speciaal en persoonlijk. Bedenk u dus eens goed wat voor speciale tekst u in de manchetknopen gegraveerd wilt hebben en dan maken wij dat mogelijk voor u! Bekijk direct ons assortiment!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn