Traprenovatie-doe-het-zelf - OverzettredenDeze tekst gaat over overzettreden. Als u de trotse bezitter bent van een eigen huis, dan is dit natuurlijk heel mooi. U hebt een fijn plekje, dat u helemaal zo in kunt richten als u het zelf wilt. U hebt een eigendom. Maar dit brengt ook veel onderhoud met zich mee, zoals het schoonmaken van de dakgoten, het vervangen van de cv-ketel en zo zijn er nog wel meer dingen te noemen. Een van die dingen is het vervangen van de trap. Ook dit is een onderdeel dat niet per se een leven lang mee hoeft te gaan. Er wordt veel overheen gelopen en daardoor kunnen de treden slijten. Overzettreden zijn dan een ideale uitkomst, omdat u er hiermee voor kunt zorgen dat u niet een geheel nieuwe trap moet laten maken. Overzettreden zet u zo over de bestaande traptreden heen en dit kost veel minder werk dan als u een geheel nieuw trapgat moet laten maken. Al het houtwerk zou er uit gebroken moeten worden en dit is niet even snel gedaan. Overzettreden kunt u echter al binnen een dag laten aanbrengen, zodat het snel geregeld is. Al met al zorgen overzettreden er niet alleen voor dat uw trapgat weer als nieuw is, maar ook dat u:

 • minder geld uit hoeft te geven dan u kwijt zou zijn aan een spiksplinternieuwe trap
 • niet al te lang in de rotzooi zit, omdat de overzetonderdelen binnen een dag al geplaatst kunnen zijn
 • veel gedoe bespaard blijft
 • zelf uit kunt kiezen wat voor overzettreden u dan graag zou willen hebben
 • de hele klus door vakkundige monteurs van Intven Traprenovatie kunt laten klaren

 

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Aan ons hebt u een zeer betrouwbare partner op dit vlak en wij hebben al veel ervaring met het vervangen van traptreden. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en kunnen u daarom het beste van het beste bieden. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor overzettreden te gaan. Wilt u hier eerst meer over weten, voordat u een beslissing neemt? Neem dan snel even een kijkje in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan wat u zoal van ons en van de overzettreden kunt verwachten. Lees dus gauw verder!

Wist u dat overzettreden bij ons helemaal niet duur zijn?

Als u op zoek bent naar goede overzettreden, waar u weer vele jaren mee vooruit kunt, dan kunt u niet meer om Intven Traprenovatie heen. Al vele klanten uit het gehele land gingen u voor in hun keuze voor ons. En dat was niet voor niets! Zij hebben ervaren dat zij bij ons:

 • vakkundig te woord worden gestaan
 • altijd van een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding kunnen profiteren
 • gebruik kunnen maken van een zeer klantvriendelijke service
 • goed ge├»nformeerd worden
 • snel geholpen worden aan nieuwe overzettreden
 • en zo zijn er nog wel meer pluspunten van onze firma op te noemen, waar mensen telkens weer op af komen

Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. De deskundige en betrokken medewerkers van het bedrijf Intven denken graag met u mee en dit betekent altijd dat wij voor u een oplossing op maat kunnen bedenken en uitvoeren. Overzettreden aanbrengen behoren tot onze talenten en daarom hebben wij er onze professie van gemaakt. Dit resulteert erin dat u kunt profiteren van onze kennis en kunde op dit gebied. Innovatie staat bovendien bij ons hoog in het vaandel. Wij werken steeds aan de verbetering van onze diensten en de overzettreden. En hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij u altijd het beste van het beste kunnen leveren. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Surf dan snel naar onze website traprenovatie-doe-het-zelf.nl om meer info te krijgen over de overzettreden. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Laten monteren of zelf aanbrengen?

Bij Intven Traprenovatie is de klant nog echt koning en dit betekent dat wij ons altijd verdiepen in wat voor u handig is. Dit merkt u niet alleen wanneer onze vakkundige monteurs bij u thuis komen om de nieuwe overzettreden te monteren, maar ook aan onze fantastische service. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Voor weinig geld kunt u een monteur inhuren die de nieuwe overzettreden over uw bestaande traptreden zal bevestigen op een zeer nette en professionele wijze, en zonder dat u daar gedoe van hebt. Binnen een dag is de klus geklaard! Maar als u liever zelf de handen uit de mouwen steekt, dan kan dat ook. Bij ons kunt u namelijk ook kiezen voor de optie om uw bestelling zelf af te halen en de overzettreden zelf aan uw trap te bevestigen. Het is maar net wat u liever heeft. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch graag eerst nog eventjes van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet voor ons gaat kiezen? Aarzel dan niet en breng snel een bezoekje aan traprenovatie-doe-het-zelf.nl of neem contact op met het team van Intven. Wij horen in ieder geval graag van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn