De zon, we kunnen niet zonder deze ster. Het zorgt voor fotosynthese, dat we schone lucht hebben en dat we lekker bruin kunnen worden in de zomer. Maar dat is nog lang niet alles. Het zorgt immers voor de seizoenen en is tegenwoordig een belangrijke bron van energie. Toch zijn er ook vele gevaren aan verbonden. Ultraviolette straling kan voor verbrandingen zorgen en een al te lange blootstelling aan zonlicht kan zelfs kanker opwekken. Bescherm uzelf met een schaduwdoek als u denkt aan een parasol niet genoeg te hebben. Een schaduwdoek is een doek die u boven uw tuinmeubilair op kunt hangen. Eenvoudig te verhangen of te verplaatsen en ook eenvoudig schoon te maken. Mocht u per ongeluk vergeten zijn om de schaduwdoek tijdens een regenbui weg te halen dan is dat helemaal niet erg. De schaduwdoek zal door de terugkerende zonnestralen binnen de kortste keren weer opgedroogd zijn. Dat is een heel ander verhaal bij de parasol. Die zal eerder muf worden en vies gaan ruiken. Haal uw parasol dan ook te allen tijde weg bij slecht weer. Afijn, een schaduwdoek is ook nog eens makkelijk uit te wassen in de wasmachine. Zo hebt u optimaal plezier aan een dergelijke doek en kan het jarenlang meegaan. Natuurlijk leveren we u bij de bestelling van uw schaduwdoek vele instructies mee hoe u het beste verantwoord om kunt gaan met een schaduwdoek. Kijkt u eens op onze website voor een eerste indruk van de verscheidene doeken die we in ons assortiment hebben: buitenplezier-online.nl. Een schaduwdoek is op diverse manieren te gebruiken. Zo kunt u het ook in uw huis ophangen! Als u een overdekt terras hebt of een serre dan komt er veel zonlicht binnen. Dat is niet altijd even prettig als u rustig uw krantje zit te lezen. Hang dan een schaduwdoek op en u zult zien dat u een stuk beter gefocust uw krant kunt lezen.

Bescherm uzelf tegen de zon met een schaduwdoek

De schaduwdoek is een ideale vervanger voor de vaak erg dure parasol. Dan hebt u ook nog eens een paal en houder nodig terwijl u de schaduwdoek met een paar simpele touwtjes overal aan vast kunt maken. In combinatie met en parasol of twee staat het al helemaal mooi en kunt u uw constructie met de zon meedraaien. Die hangt immers niet de hele dag op dezelfde plek. De schaduwdoek is in principe driehoekig van vorm. Wel zijn ze er natuurlijk in diverse formaten zodat u zelf de juiste grootte kunt bepalen. We hebben een keur aan standaardafmetingen opgenomen maar mocht uw gewenste maat er niet tussen zitten, dan kunt u dat aan ons doorgeven! We kunnen namelijk uw eigen schaduwdoek geheel op maat maken. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Schroom dan niet langer maar vul het contactformulier direct in. Vergeet niet om uw naam en contactgegevens in te vullen, dan komen we spoedig bij u terug met een voorlopige prijsopgave. De schaduwdoek die wij aanbieden wordt met de hand gemaakt. Bent u benieuwd naar de kleuren waarin de schaduwdoek leverbaar is? Kijkt u dan eens naar deze opsomming:

  • Gebroken wit
  • Zand
  • Cream kleur
  • Antraciet
  • Terracotta
  • Grijs
  • En zwart

Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. De schaduwdoek is meer geschikt als extra feature bij uw tuinmeubilair. Om bepaalde hoeken van uw terras af te schermen van de zon. De een ligt immers graag wat langer in de zon dan de ander. Wilt u de parasol helemaal wegdoen en uw gehele terras met een mooi doek bedekken? Koop er dan een harmonicadoek bij. Ook deze doeken kunt u bij ons kopen. Doet u dat in combinatie met een schaduwdoek, dan slaat u twee vliegen in een klap!

Lees hier alles over op onze website

Deze doeken zijn razend populair. U hebt ze misschien weleens gezien in de tuin van uw buren. Nu weet u eindelijk waar u ze snel en goedkoop vandaan kunt halen. Bestel ze vandaag nog, dan kunt u ze morgen al in huis hebben. Ook als ze op maat gemaakt moeten worden zal dit nooit langer dan 5 dagen duren. Misschien is dit ook wel een leuk cadeau voor iemands verjaardag! Eindelijk kunt u veilig buiten zitten terwijl de zon aan de hemel staat te branden. Vergeet u trouwens niet om een zonnebril te dragen en om de juiste factor zonnebrandcrème op te smeren? Ook uw kinderen mag u daarbij niet vergeten. Vooral jonge kinderen hebben een erg gevoelig huidje en u wilt uiteraard niet dat ze zich pijnlijk branden aan de hete zon. Hebt u hier verder nog vragen over? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. Op de site vindt u ons telefoonnummer en e-mailadres dus schroom niet langer maar klim in de pen. Naast deze doeken verkopen we leuke rolgordijnen die u binnenshuis tegen de zon kunnen beschermen. Ook deze gordijnen kunnen we voor u op maat snijden. Wilt u meer leven in de brouwerij? Zoekt u nog leuke speeltjes voor uw kinderen in de zomer? Wederom bent u dan bij ons aan het juiste adres want we verkopen diverse trampolines, speelhuizen en voetbaldoelen voor lage prijzen. U zult uw kinderen niet meer terugzien als de zomervakantie is aangebroken. En misschien verlangt u stiekem ook wel naar een trampoline zodat u zich na een dag van hard werken even lekker kunt uitleven. U vindt bij ons trampolines voor groot en klein!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn