Allenieuwegeboortekaartjes - geboortekaartjesHet is voor bijna iedereen ten minste één keer in zijn of haar leven een keer tijd dat er een nieuw leven ontstaat. Dit is natuurlijk een heugelijke gebeurtenis, want er kunnen nooit genoeg mensen bijkomen. De planeet vindt het ook altijd weer erg fijn als de oppervlakte die beschikbaar is door een nieuw wonder wordt ingenomen. Veel reden dus om de geboorte van je pasgeboren kindje te vieren. Natuurlijk ben je trots als een pauw en wil je dat iedereen weet dat je een kind op de wereld hebt gezet. Dit kun je dan ook het beste doen via geboortekaartjes. Voordat het zo ver is, moet je natuurlijk eerst weten wie je op de wereld zet. Op het moment dat je kindje ontstaat, weet je nog niet of het een jongen of een meisje wordt. Naarmate je kindje groeit in je buik of in de buik van je partner zal duidelijk worden wat voor soort geboortekaartjes je nodig hebt. Heel kort door de bocht weet je eerst nog niet of je blauwe of roze geboortekaartjes nodig hebt. Uiteraard zal je deze kleuren niet uit hoeven kiezen. Alleen de beschuit met muisjes liggen wat de kleur betreft vast. Wat betreft de geboortekaartjes heb je meerder keuzes als je tenminste weet waar je ze moet bestellen. Maar toch dien je eerst te weten wat het geslacht is van je kind, voordat je de geboortekaartjes kunt bestellen. Het is natuurlijk heel leuk om je te laten verassen tot het moment dat de baby naar buiten komt, maar praktisch gezien kun je het beter van te voren weten. Anders moet je immers voor een saaie neutrale kleur kiezen. Ook de prent moet dan uniseks zijn, en er zijn juist zoveel mogelijkheden met geboortekaartjes speciaal voor meisjes en jongens. Met de juiste geboortekaartjes kun je iedereen meteen laten weten, door één oogopslag, wat het geslacht is van je baby. In principe is dit het kleinere equivalent van de grote poster in de tuin met daarop de tekst: ‘Hoera, een jongen/meisje’. Een dergelijke tekst laat niets aan het toeval over, en zo is het ook met de geboortekaartjes waarbij het direct duidelijk is of de baby een jongetje of een meisje is. Natuurlijk ben je vrij om te kiezen voor neutrale kaartjes als je bijvoorbeeld direct na het verwekken al met de geboortekaartjes aan de slag wilt. Sommige mensen kunnen hun enthousiasme nu eenmaal niet bedwingen. Dat is ook heel normaal, want het krijgen van een kind is een hele bijzondere gebeurtenis. Andere mensen willen zoals gezegd verrast worden en kiezen daarom voor neutrale geboortekaartjes. Kortom, je wilt uiteraard het liefste shoppen voor geboortekaartjes in een winkel waar je zowel de neutrale als de gekleurde geboortekaartjes kunt kopen. Dat kan bij de webwinkel hieronder.

Koop allerlei verschillende soorten geboortekaartjes bij allenieuwegeboortekaartjes.nl

Als je op zoek bent naar geboortekaartjes, dan ben je bij de bovenstaande website zeker aan het juiste adres. Je vindt hier alle nieuwe geboortekaartjes. Dus alles wat net op de markt is met fris ontwerp en dus nog nooit door iemand gezien, dat vind je op allenieuwegeboortekaartjes.nl. Verder is het aanbod zeer divers en kun je dus zowel kiezen voor de neutrale kaartjes evenals de kaartjes die speciaal zijn ontworpen voor jongens of meisjes. Zo kun je op de website bijvoorbeeld terecht voor:

  • Kaartjes met een dierenboot
  • Kaartjes met een VW bus
  • Kaartjes met een lente thema
  • Kaartjes met een uiltje

Al deze kaartjes kun je natuurlijk in verschillende kleuren bestellen en opleuken met jouw speciale aandacht. Vaak wordt er een inspirerende tekst aan toegevoegd en natuurlijk is er ruimte voor de naam van je baby en de naam van de ouders en eventuele broertjes of zusjes. Je vindt kaartjes van verschillende ontwerpers op deze website. In principe worden hier alle kaartjes samengebracht. Dit maakt dat de webwinkel erg divers is, want elke ontwerper is natuurlijk anders. De ene houdt van subtiel en schattig, en de andere van stoer en alternatief. Wat ontwerp betreft is de kans dus groot dat je op deze website iets geschikts voor jou en je baby zult vinden. Dus als je nieuwsgierig bent, neem dan gerust even een kijkje op de website. Wie weet vind jij het ideale geboortekaartje.

Meer dan alleen geboortekaartjes

Natuurlijk kun je voor een geboortekaartje terecht bij allenieuwegeboortekaartjes.nl. Maar daar hoeft het niet bij te blijven. Zoals gezegd dient een geboortekaartje versierd te worden met bijvoorbeeld een mooie tekst, een gedicht of een oneliner. Als je inspiratie op wilt doen, dan kun je ook prima op deze website terecht. Hier vind je namelijk allerlei voorbeelden met teksten, gedichten en zinsneden die perfect zijn voor een geboortekaartje. Dus als je er zelf niet uitkomt of als je gewoonweg niet kunt kiezen, dan kun je altijd een kijkje nemen op de website. Verder kun je voor al je vragen natuurlijk ook gewoon even contact opnemen met de helpdesk. Als je eenmaal weet wat je wilt bestellen, dan kun je alles online regelen. Je kunt de kaartjes van je keuze toevoegen aan de winkelwagen in de hoeveelheid van jouw keuze. Ook kun je van te voren de teksten aanbrengen. Die hoef je er dus niet thuis op te schrijven. Zo kun je het kaartje helemaal naar eigen smaak invullen en daarna kun je alle kaartjes na de geboorte direct op de bus doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn