Primark wordt alsmaar populairder in Nederland en dus is het niet vreemd dat er in steeds meer steden nieuwe filialen worden geopend. Zo is er nu bijvoorbeeld ook een nieuw filiaal van Primarki in Venlo. De vraag is dan ook waarom Primark zo populair is bij veel mensen. De reden is heel simpel, want Primark, en zo ook de Primark in Venlo, biedt goede producten aan tegen zeer lage prijzen. Als je naar een gemiddelde winkel gaat in de stad, dan betaal je voor een spijkerbroek al snel 60 euro. Dat is de minimumprijs, want prijzen voor spijkerbroeken kunnen zo maar oplopen tot ver boven de 100 euro. En dat allemaal voor één broek! Voor veel mensen is dat veel te veel. Helemaal als ze bij Primark prima spijkerbroeken kunnen kopen voor aanzienlijk minder geld. Het mooie aan Primark is verder dat je er niet alleen terecht kunt voor spijkerbroeken. Je vindt er allerlei soorten kleding en andere artikelen. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Winterjassen & zomerjassen
  • Colbertjes
  • Schoenen
  • Tassen
  • Mutsen
  • Kussens
  • Dekbedovertrekken
  • Lampen

Zoals je ziet is er van alles te krijgen en dit is maar een kleine greep uit de totale selectie. Het aanbod varieert ook nog al eens. Je moet af en toe een beetje zoeken in de winkel, maar het kan zo maar zo zijn dat je naar huis gaat met een mooi shirt van hoge kwaliteit. Als je bijvoorbeeld in de Primark in Venlo gaat winkelen, dan vind je er van alles. Alles is netjes gesorteerd, maar toch kun je unieke kledingstukken of andere artikelen vinden. Het loont dus de moeite om te gaan zoeken, want je weet nooit wat er tussen zit. Als je bijvoorbeeld tussen de verschillende shirts aan het kijken bent, dan kan het zo zijn dat je 10 shirts tegen komt van matige kwaliteit. Maar het 11de shirt kan zo maar een uitstekend shirt zijn dat je ook in de WE tegen had kunnen komen. Alleen betaal je er in de WE 50 euro voor en in de Primark in Venlo slechts 5 euro. Dat is één van de redenen waarom Primark zo populair is.

Meer informatie over de Primark in Venlo vind je op primarki.nl

Mocht je meer willen weten over Primark of de Primark in Venlo, dan kun je altijd terecht op primarki.nl. Hier vind je in ieder geval handige informatie zoals openingstijden, adressen, koopzondagen, koopavonden, et cetera. Je kunt dus ook specifiek voor de Primark in Venlo informatie vinden over de openingstijden en dergelijke. Dat is wel zo handig, natuurlijk want dan weet je precies waar je aan toe bent. Mocht je bijvoorbeeld willen weten of de Primark in Venlo tijdens de kerstdagen open is, dan kun je daar via primarki.nl direct achter komen. Mocht de Primark in Venlo niet open zijn, dan kun je op de website ook gelijk zien welke filialen wél open zijn tijdens de kerstdagen. De Primark in Venlo is in ieder geval elke dag open, dus ook op zondag. De openingstijden zijn op dinsdag tot en met zaterdag allemaal gelijk. De Primark in Venlo is dan open van 9:00 tot 18.30 uur. Op maandag opent de winkel iets later, namelijk om 11:00 uur. Op zondag is de Primark open van 12:00 tot 17:00.

Blijf op de hoogte van al het Primark gerelateerd nieuws

Mocht je op de hoogte willen blijven van alles wat met Primark te maken heeft, dan is het een goed idee om de site in de gaten te houden. Tevens kun je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van aanbiedingen en updates.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn