Alopecia Universalis is een ziekte waarbij het haar uitvalt. Alopecia Universalis kan ontstaan op een willekeurig moment. Ook kan het ontstaan na een chemotherapie. Er zijn verschillende oorzaken van kaalheid. Het fysieke probleem en de reden dat haar niet meer groeit heeft te maken met haarzakjes die hun werk niet meer doen en die afsterven. Daarom produceren ze geen haren meer. Mannen die kaal worden hebben daar last van en dan zien we vaak een heel duidelijk patroon van het uitvallen van het haar. Mannen die kaal worden weten vaak al dat het gaat gebeuren omdat het kaal worden ook bij de vader voorkomt. Het is een zogenaamd familiekwaaltje dat van vader op zoon wordt overgebracht en heeft dus met de structuur van het DNA te maken. Hoewel het natuurlijk voor mannen heel erg vervelend is dat het haar uitvalt, is het beeld van een kalende man toch een heel ander beeld dan het beeld van een vrouw met Alopecia Universalis. Bij Alopecia Universalis valt namelijk niet alleen het haar op het hoofd uit, maar ook op alle andere plekken van het lichaam waardoor u een heel ander gezicht krijgt. Dat is iets wat mensen moeilijk vinden en waar veel schaamte over bestaat. Oplossingen voor het verlies van haar op het hoofd en het gezicht die lijden aan Alopecia Universalis zijn het kiezen voor goede haaroplossingen en permanente make-up. Movehs is de website waar u voor de beste haaroplossingen kunt kiezen. Wij bieden:

  • Haarstukken
  • Pruiken
  • Permanente make-up
  • Advies op maat
  • Steun

Alopecia Universalis; een plek voor lotgenoten

Mensen die lijden aan Alopecia Universalis hebben vaak problemen zoals schaamte over de kaalheid. Ze hebben continue het gevoel dat ze hun kaalheid moeten verbergen. Daarnaast lijden veel mensen met Alopecia Universalis aan de onzekerheid over de ontwikkeling van de ziekte. Een van de vervelende eigenschappen van de ziekte is namelijk dat er maar moeilijk voorspellingen kunnen worden gedaan over de ontwikkeling van de ziekte. Het is heel erg vervelend dat er maar moeilijk voorspellingen kunnen worden gedaan over de ontwikkeling van Alopecia Universalis omdat het haar dus op ieder moment terug kan groeien maar ook voor altijd weg kan blijven. Viola de Vries leed zelf vanaf haar zeventiende aan Alopecia Universalis. Dat maakt haar en deskundige op het gebied van de ziekte en zij wil graag een platform bieden voor lotgenoten die lijden aan Alopecia Universalis. Movehs is dan ook niet alleen maar een webwinkel en website waar informatie kan worden ingewonnen over Alopecia. Het is tevens een winkel waar de beste oplossingen geboden worden en waar u als patiënt die lijdt aan Alopecia Universalis over uw problemen kunt praten. Het praten over de schaamte die u heeft over de kaalheid kan al een deel van het probleem oplossen. Het is heel erg belangrijk dat u uw problemen met elkaar deelt en dat u andere mensen uitlegt hoe u zich voelt. Schaamte is een ondergeschoven kindje in de psychologie, maar het is wel degelijk een hele sterke emotie waar veel mensen onder lijden. Schaamte zorgt er voor dat mensen ontwijkend gedrag gaat vertonen en dat ze zich minder vaak openstellen voor anderen. Het gevolg is dat ze zich snel en makkelijker kunnen isoleren van hun wereld. Heeft u of een vriend of vriendin te maken met Alopecia Universalis en wilt u graag een rol spelen en steun kunnen bieden, neem dan eens contact op. Wij helpen u graag verder.

Haaroplossingen voor kaalheid

Haaloplossingen voor mensen die lijden aan Alopecia Universalis vindt u op onze website. Een goed haarstuk of een goede pruik vinden die er echt uitziet is niet makkelijk. Er zijn heel wat waardeloze pruiken te krijgen. Daarom dient u er voor te zorgen dat u een goede pruik aanschaft met echt haar en daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Bent u op zoek naar haaroplossingen, neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u heel erg graag verder en bedienen u van advies op maar over de haaroplossing die u heeft. U kunt bij Movehs altijd een afspraak maken om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Omdat wij veel weten over de verschillende vormen van Alopecia, kunnen wij samen met u tot goede oplossingen komen. We zien dat mensen die kort lijden aan haaruitval meer kans hebben op het terug groeien van het haar dan mensen die langer lijden aan het probleem. Over het algemeen kunnen we wel stellen dat hoe langer u rondloopt met de ziekte, hoe kleiner de kans wordt dat het haar weer terug groeit. In het ziekenhuis zult u in de meeste gevallen bij een dermatoloog terecht komen. Viola spreekt uit ervaring dat u wanneer u lijdt aan de ziekte vaak van het kastje naar de muur wordt gestuurd en dat is een van de belangrijkste redenen dat zij een plek wilde creëren waar alles samen komt; een plek waar iedereen met haaruitval terecht kan voor oplossingen en advies. Heeft u zelf te maken met haaruitval en wordt u helemaal moedeloos van het gevoel van schaamte. Wilt u nou eindelijk eens een goede en eerlijke haaroplossing waarmee u zelfverzekerd over straat kan en niet de hele tijd het gevoel heeft dat het haar uitvalt? Neem dan eens contact op met Movehs. Wij helpen u graag verder aan de beste oplossingen. U vindt onze contactgegevens op de website. Iedereen is welkom bij Movehs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn