Bent u op zoek naar exclusieve stoffen? Kijkt u dan op stoffenspectrum.nl want bij ons zult u vinden waar u al zo lang naar op zoek bent geweest. Het staat als een paal boven water dat we steevast alle uiterst exclusieve stoffen zoals zijde en kasjmier standaard op voorraad hebben liggen in onze grote magazijn. U hoeft dan ook nooit lang te wachten nadat u bij ons een bestelling met exclusieve stoffen hebt gemaakt. Het gebeurt weleens dat we al binnen 24 uur bij u aan huis of bij u op de werkplaats kunnen leveren. Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het tijdstip van uw bestelling. Het is verstandig om dit tijdens kantooruren en dus op werkdagen te doen voor het beste resultaat. Natuurlijk kunt u nu 24 uur per dag, 7 dagen per week exclusieve stoffen kopen via onze site, maar dat betekent nog niet dat we dan direct uw bestelling in behandeling kunnen nemen. Zeker niet als er een weekend, of enkel een zondag of misschien zelfs wel feestdagen tussen zitten. Hoe dan ook, het zal nooit echt langer dan een aantal dagen zijn voordat u aan de slag kunt gaan met bewerkte dan wel onbewerkte exclusieve stoffen voor diverse soorten kleding, textielproducten, gordijnen en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos maar daar weet u misschien al wel alles van als u kleding produceert. Gaat u dan ook met ons in zee, daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen. We brengen de exclusieve stoffen naar u toe en wie weet bevalt het wel zo goed dat we uw vaste partner kunnen worden. We halen de exclusieve stoffen uit Italië. Het land staat natuurlijk bekend om zijn beroemde modehuizen, voorliefde voor kleding en e daarbij behorende exclusieve stoffen die ervoor worden gebruikt.

Leer hier alles over onze exclusieve stoffen

Als liefhebbers van Italië en zijn stoffen doen we er altijd alles aan om als eerste de exclusieve stoffen uit Italië in huis te hebben. Op die manier kunt u er dan ook weer als eerste van profiteren en de concurrentie voor zijn. Exclusieve stoffen hebben we dan ook in allerlei soorten en maten. Van de bekende wol van diverse unieke dieren tot aan zijde en van kasjmier tot aan minder bekende type stoffen zoals jacquard, wij hebben het allemaal en we kunnen het dus ook direct leveren. Geen enkel product dat u ziet afgebeeld op de website hebben we op dit moment niet in ons magazijn liggen. Daar zorgen wij wel voor want we willen niet dat u een bestelling maakt en u vervolgens “nee” krijgt te horen. Dat is iets dat u ook te allen tijde wilt zien te voorkomen en daarom zullen we ook altijd een dergelijke advertentie tijdelijk blokkeren zodat u dit niet kan overkomen. Dus wat u ziet is wat u kunt krijgen. Geef maar de afmetingen door. Of het nu gaat om een jurk van zijde of voor diverse kledingstukken van een bepaald type wol, wij zijn van geen kleintje vervaard. Maakt u zelf kleding en hebt u binnenkort een gala? Dan kunt u dus als particulier uw exclusieve stoffen bij ons omen kopen. Maar ook met grote bedrijven gaan we graag onderhandelen over een geschikte prijs als u in het groot wilt inkopen. We zijn een eerlijk en transparant bedrijf en vragen dan ook een eerlijk bedrag voor onze producten en voor het overige werk dat we leveren. Dat ziet u ook terug als u bij de beoordelingen gaat kijken. Die liegen er niet om en vol trots mogen we dan ook stellen dat we vijf van de vijf sterren hebben behaald. Wilt u misschien ook een berichtje achterlaten na het bestellen van exclusieve stoffen? Dat zullen we erg waarderen! Op die manier kunnen we onze service en productenlijst blijven uitbreiden. Mist u dan ook exclusieve stoffen die in Italië worden vervaardigd? Laat het ons dan meteen weten, dan gaan we direct voor u op zoek naar een geschikte leverancier. En hebben we het in no time in ons assortiment. Zo zult u hier uiteindelijk ook van kunnen profiteren.

Wij zijn van alle markten thuis

Wat voor exclusieve stoffen u dan ook zoekt, we kunnen het vast en zeker aanleveren. Probeer onze website dan ook eens uit. Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Belt u ons eens op of stuur ons een e-mail. Ook kunt u gebruik maken van het online contactformulier dat voor u klaarstaat om ingevuld te worden. Vergeet niet om op ft formulier ook uw naam en contactgegevens in te vullen, dan komen we zo spoedig mogelijk bij u terug om al uw prangende vragen over de exclusieve stoffen in ons assortiment te beantwoorden. Wist u dat u ons ook via de sociale media kunt volgen? Kijkt u maar eens op bijvoorbeeld:

  • Google+
  • Facebook
  • en YouTube

We plaatsen er soms zelfs dagelijks nieuwe informatie over onze nieuwe producten. Instructiefilmpjes over de exclusieve stoffen en hoe u ze het beste kunt gebruiken en eventuele kortingen op bepaalde exclusieve stoffen. Op die manier kunt u als eerste de exclusieve stoffen kopen en wie weet leert u wel veel over de vele verschillende soorten stoffen die we hebben en die ze maken in Italië. U kunt zelfs gratis proeflapjes aanvragen. Dan kunt u met eigen ogen de kleur en kwaliteit beoordelen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn