Goochelaarjordi - BeursgoochelaarStaat u met uw bedrijf wel eens op een beurs en vindt u het dan lastig om het publiek naar u toe te trekken? Overweeg dan eens het inhuren van een beursgoochelaar. Velen van u zullen nu denken, wat is dat en wat heb ik daaraan? Om te beginnen met de eerste vraag, wat is een beursgoochelaar eigenlijk? In feite is het gewoon een goochelaar, maar dan met het verschil dat deze persoon zijn of haar trucs uitvoert bij of in de buurt van uw stand. Het gaat dus niet om een grote show die vanaf het podium gegeven wordt, maar om kleine acts die dicht bij het aanwezige publiek getoond worden. Dat klinkt allemaal heel leuk, maar wat hebt u er als bedrijf nu aan? Voor u als eigenaar van een onderneming heeft het als voordeel dat een beursgoochelaar de aandacht op uw stand weet te richten. Bij kleine beurzen lukt het vaak nog wel om het publiek bij uw kraam te krijgen en hun aandacht te krijgen, maar bij grote beurzen, waar heel veel verschillende bedrijven met stands aanwezig zijn, kan dit erg lastig zijn. Wilt u uw concurrentie voor zijn en zorgen dat mensen juist een kijkje komen nemen bij uw beursstand, dan is een beursgoochelaar dus een goed idee. Deze trekt de aandacht van het rondlopende publiek, zorgt ervoor dat ze stil blijven staan en leidt ze met acts naar uw stand. Dit biedt u vervolgens de kans om met hen in gesprek te gaan en hen informatie te geven over uw onderneming. Als mensen later uw kaartje nog eens tegenkomen, dan zullen ze al snel denken: oh ja, dat was die stand met die leuke goochelacts. Zo kan een beursgoochelaar dus zeker van grote toegevoegde waarde voor u zijn.

Acts van een beursgoochelaar

Het zal uit bovenstaande misschien al wel duidelijk zijn geworden, maar een beursgoochelaar is niet hetzelfde als een gewone goochelaar. Niet iedere goochelaar heeft het in zich om op een juiste manier op een beurs de aandacht van mensen te trekken en tegelijkertijd ook nog de aandacht te vestigen op het bedrijf dat hem of haar heeft ingehuurd. Hier komen speciale technieken en vaardigheden kijken. Als u hier iemand voor in wilt huren, dan is het dus ook verstandig om te kiezen voor iemand die echt ervaring heeft als beursgoochelaar. Alleen dan kan het van toegevoegde waarde zijn. Voert iemand de goochelkunsten niet goed uit en heeft hij niet de juiste vaardigheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen, dan kan het juist een tegengesteld effect hebben. Bent u op zoek naar een goede beursgoochelaar, dan is goochelaar Jordi een uitstekende keus. Hij heeft een ruime ervaring op het gebied met goochelen en ook specifiek op het gebied van het uitvoeren van goochelacts op beurzen. Hij kan met zijn vliegensvlugge trucs de aanwezige mensen versteld doen staan en ervoor zorgen dat zij een uitstekende indruk krijgen van uw onderneming. Het fijne aan beursgoochelaar Jordi is dat hij zijn trucs aanpast aan het bedrijf waar hij op dat moment voor aan het werk is. In overleg met u zal hij ervoor zorgen dat zijn goocheltrucs zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen en uw soort bedrijf, zodat hij op een zo goed mogelijke manier de aandacht van voorbijgangers op uw onderneming en uw dienst of product weet te vestigen. U zult begrijpen dat dit een kunst op zich is en dat niet iedereen dit kan. Als u dus eens een beursgoochelaar in de arm wilt nemen om u te helpen met het promoten van uw onderneming, dan is goochelaar Jordi dus een uitstekende keus.

Meer dan beurzen

Natuurlijk werkt Jordi niet alleen als beursgoochelaar, want hoewel er veel beurzen georganiseerd worden, het zijn er nu ook weer niet zoveel. Naast zijn werk als beursgoochelaar is Jordi dan ook voor veel verschillende andere soorten shows en acts in te huren. U kunt dan denken aan:

  • kinderfeesten
  • bruiloften
  • familiefeesten
  • personeelsfeesten

Doordat Jordi al vele jaren ervaring heeft met het goochelen, hij is hier al van kleins af aan mee bezig, is hij niet alleen een zeer succesvolle beursgoochelaar, maar kan hij ook met gemak veel andere soorten acts brengen. Hij is gespecialiseerd in tafel goochelen, wat inhoudt dat hij bij het publiek langs gaat en aan tafel zijn acts laat zien. Dit geeft mensen de gelegenheid om er echt met hun neus bovenop te zitten als hij een truc uitvoert en dit wordt door velen zeer gewaardeerd. Het geeft een heel andere dimensie aan een goochelshow als het van zo dichtbij bekeken kan worden. Jordi combineert zijn trucs bovendien altijd met veel humor en interactie met het publiek, wat voor een onvergetelijke ervaring zorgt. Hij maakt er echt een feest van en na afloop zult u dan ook enkel positieve geluiden horen. Naast het werk als beursgoochelaar en goochelaar voor diverse feesten, kan men bij hem ook terecht voor het volgen van een goochelworkshop. Dit is zeer geschikt als teamactiviteit met bijvoorbeeld collega’s of een groep vrijwilligers, maar ook voor andere groepen is het natuurlijk geschikt. U krijgt dan een kijkje achter de schermen en leert welke foefjes er achter een aantal goocheltrucs zitten. Vervolgens gaat u zelf aan de slag en dit staat garant voor een fantastische workshop. Bent u dus op zoek naar een beursgoochelaar of zoekt u een goochelaar voor een ander moment, Jordi is een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn