Als gastouderbureau Snoesje berekenen we slechts een euro per kind per uur ongeacht de gastouder van uw keuze. Natuurlijk komen daar nog de kosten van gastouder in kwestie overheen. In principe staat het hen vrij om zelf een uurprijs of dagprijs vast te stellen, wel in overleg met ons. De kosten gastouder voor een goede gerenommeerde ouder in Twente of de Achterhoek is gegarandeerd als u met ons in zee gaat. Wie wij zijn? Kijk snel op gastouderbureausnoesje.nl. De kosten gastouder vallen absoluut mee en we helpen u met onze geïntegreerde rekenhulp alvast aan relevante informatie. Dan kunt u snel de knoop doorhakken want soms is er haast bij geboden. Toch is dit niet een keuze die u overhaast wilt maken. Immers, het gaat om het welzijn van uw kind. Hij en/of zij zal er heel wat tijd doorbrengen dus u zoekt naar gastouders die u kunt vertrouwen, die dezelfde waarden en ideeën qua opvoeding in acht nemen en waar uw kind zich kan ontplooien. Ze moeten zich kunnen ontwikkelen in een omgeving waar ze ontspannen kunnen doen en laten wat ze willen, zeker na een dagje school. En dat betekent dat u wilt dat ze met hun leeftijdsgenoten kunnen spelen. De groepen zijn nooit groter dan 5 maar we zorgen er ook altijd voor dat uw kind niet alleen komt te zitten. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren maar wilt u de kosten van gastouder weten? Kijk dan snel even op de site en reken het alvast uit, Dan hebt u gemiddeld gezien al een erg goed beeld.

Wilt u de kosten van gastouder met elkaar vergelijken?

Dat kan, maar het is veel verstandiger om uw keuze niet op de kosten van gastouder te laten neerkomen. Het gaat er immers om dat het voor uw kind een prettige en fijne plek is. U zoekt naar warme mensen die aandacht voor uw kind hebben en hem of haar dingen kunnen bijbrengen. De gemiddelde kosten liggen daarom ook erg dicht bij elkaar: tussen de €4,60 en de €5,- per uur inclusief de euro dat naar ons bureau gaat. Er zijn uiteindelijk een aantal factoren dat de kosten gastouder duidelijk maken en dat zijn de volgende factoren:

  • Het aantal kinderen dat u bij een gastouder wilt onderbrengen,
  • De kosten gastouder worden ook berekend op basis van de hoeveelheid gewenste opvanguren. Des te meer, des te goedkoper het relatief gezien zal worden,
  • En ten slotte speelt de benodigde flexibiliteit ook een belangrijke rol. Dus hoe vaak, moet het ook onverwacht mogelijk zijn et cetera.

Gaat u akkoord met ons voorstel qua ouders en qua kosten gastouder? Heeft uw kind er trouwens ook een prettig gevoel bij? Dan kan het absoluut erg snel gaan en dat is en grote zorg minder. Zeker als u bijvoorbeeld aan een zware baan begint binnenkort.

Wij zorgen ervoor dat uw kind ergens terecht kan waar hij of zij zich prettig voelt

Hebt u ten slotte nog enkele vragen over onze werkwijze, over de kosten gastouder of over een ander onderwerp? Wilt u bijvoorbeeld zelf gastouder bij ons worden? Ook dat is zeker mogelijk, u kunt zich online bij ons aanmelden. Voor vragen kunt u het beste even bellen of mailen. Uiteraard houden we u ook via de sociale media op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons gastouderbureau. Dus zoek ons eens op via bijvoorbeeld Facebook, Twitter dan wel Linked in en vergeet ons niet te volgen. Vergeet niet om de toeslag aan te vragen waarmee u een flinke korting kunt krijgen op de kosten gastouder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn