Annebethkroeskop - BotoxOuder worden hoort bij het natuurlijke proces van het leven. We worden geboren en vanaf dat moment worden we elke dag, elk uur en elke seconde ouder. In het begin is ouder worden leuk, want we worden groter, sterker, mooier, slimmer, enzovoorts. Alles gaat (in de meeste normale gevallen) omhoog. Totdat we het toppunt bereiken waarin we optimaal zijn gevormd. Voor mannen is dit rond het 26ste levensjaar. Vanaf dat moment is het een langzame aftakeling waarbij het ouder worden niet meer zo leuk is. Toch kunnen we de tekenen van het ouder worden vertragen. Het lichaam dat na het 26ste levensjaar begint af te takelen kunnen we fit houden door voldoende te sporten. De geest kunnen we blijven trainen voor te blijven leren, door de hersenen als het ware goed bezig te houden, zodat de radartjes in ons hoofd soepel blijven draaien. Kortom, ouder worden hoeft niet zonder meer geaccepteerd te worden. Natuurlijk worden we allemaal ouder, maar de manier waarop we ouder worden kunnen we in ieder geval een klein beetje beïnvloeden. De manier waarop je het ouder worden beïnvloedt is natuurlijk aan jou. Er zijn verschillende methodes en het is van belang dat je een methode kiest die bij je past. Botox is bijvoorbeeld een zeer geschikte manier om het ouder worden tegen te gaan. Tegelijkertijd heeft botox een reputatie die maakt dat niet iedereen er even graag gebruik van maakt. De vraag is dan ook of de reputatie van botox terecht is. Het antwoord op deze vraag is tweeledig. In zekere zin is de reputatie van botox terecht, maar dit komt niet zozeer door botox zelf, maar door het gebruik of misbruik ervan. Als je botox in Google intypt en je klikt op afbeeldingen, dan is de kans groot dat je veel foto’s te zien krijgt met mensen die een overdosis aan botox hebben gebruikt. Dit is inderdaad niet de bedoeling en heeft nadelige effecten. Dit zijn echter uitzonderingen, maar omdat dit interessanter is dan de regel, zie je dit gewoon meer. Dat wil niet zeggen dat het effect van botox altijd nadelige gevolgen heeft. Een glaasje wijn is goed voor je, maar een paar flessen per dag heeft ook nadelige effecten. Je huid wordt valer en je tanden worden geel. Dat wil echter niet zeggen dat je daarom helemaal geen wijn meer kunt drinken. Zo ook met botox. Het tweede deel van het antwoord is dus dat de reputatie weliswaar begrijpelijk is en terecht in sommige gevallen, maar dat wanneer je botox op een verantwoorde manier gebruikt, dan is er in principe niets aan de hand. Steker nog, als je een professional vindt die botox op een goede manier gebruikt, dan kan het je er jaren jonger uit laten zien. Je kunt dan bijna letterlijk aan je tweede jeugd beginnen.

De botox behandeling van Annebeth Kroeskop

Verantwoord is het sleutelwoord bij elke botox behandeling. Meer is niet beter en het is dus altijd verstandig om je goed te laten voorlichten. Om het proces zo inzichtelijk mogelijk te maken is er bij Annebeth Kroeskop eerst altijd een intake gesprek waarin jouw eigen wensen worden besproken en waarin Annebeth je vertelt wat de mogelijkheden zijn, wat de procedure is, hoe het in z’n werk gaat en wat voor resultaten je mag verwachten. Tijdens dit gesprek kun je ook je twijfels en zorgen uitspreken en die kunnen dan door Annebeth geadresseerd worden. Vervolgens kun je op dat moment zelf besluiten of je een botox behandeling wilt of niet. Je kunt te allen tijde besluiten om te stoppen. Dus als je je om één of andere reden bezwaard voelt, aarzel dan niet om je gevoelens kenbaar te maken. Overigens kan het ook zo zijn dat je wellicht iets te graag jonger wil worden. Annebeth is er dan om je tegen jezelf te beschermen. Ze zal je dan ook nooit meer botox injecties geven dan verantwoord is, zodat je nooit in een persoon verandert die je op de bovengenoemde foto’s vaak ziet. Soms wil je te snel en te graag en dat is ook het risico van botox in geval het toegediend wordt door iemand die op een onverantwoorde manier te werk gaat. Annebeth is een professional en weet hoeveel botox een gezicht aan kan en zal die limiet dan ook nooit overschrijden. Het resultaat is daardoor dat je er altijd frisser en jonger uitziet op een gezonde manier.

Annebeth kroeskop, meer dan botoxbehandelingen alleen

Een botoxbehandeling is natuurlijk maar één van de vele mogelijkheden die je hebt bij Annebeth. Zo kun je ook van andere behandelingen gebruik maken zoals:

  • Lippen opvullen
  • Wangen opvullen
  • Gezichtsbehandelingen

Naast deze drie heb je nog meer mogelijkheden. Om precies te weten welke manieren je kunt gebruiken om er jonger en frisser uit te zien, kun je het beste even een kijkje nemen op de website. Hier vind je alle behandelingen terug en tevens vind je hier informatie over de behandelingen. Je kunt je dus van te voren al even goed inlezen om te ontdekken of het iets voor jou is. Dat is wel zo fijn, want je kunt in het comfort van je eigen huiskamer alles rustig even doorlezen en jezelf van de nodige informatie voorzien.  Als je meer wil weten kun je het beste gewoon even contact opnemen en de vragen stellen waar je eventueel mee zit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn