Nieuwesigaret - E liquidE liquid wordt ook wel dampvloeistof genoemd, het wordt gebruikt om elektrisch te kunnen roken. Zoals iedereen wel weet, wordt er bij gewone sigaretten tabak verbrandt en de rook die daarbij vrijkomt wordt geïnhaleerd. Bij een e-sigaret werkt dat logischerwijs wat anders, het punt is immers dat er daarbij geen tabak gebruikt wordt. Om toch iets te kunnen inhaleren, zonder inhalatie is het immers een volkomen zinloze bezigheid, wordt er dus gebruik gemaakt van e liquid. Door het apparaatje wordt dit verdampt en die damp wordt dan ingeademd. Het zal duidelijk zijn dat dit dus een heel andere manier van roken is, een veel gezondere manier bovendien. Doordat er niet langer rook ingeademd wordt, komen er veel minder schadelijke stoffen in de longen en daardoor ook in de rest van het lichaam terecht. Er is niet langer sprake van het inademen van teer en andere schadelijke stoffen, maar van een onschadelijke e liquid, wordt de gezondheid nu meteen een stuk beter en ook het risico op het ontwikkelen van gezondheidsproblemen later wordt een stuk kleiner. Voor rokers is dit uiteraard goed nieuws, zij kunnen door gebruik te maken van een elektrische sigaret gewoon blijven roken, zonder dat zij nog langer schade aan hun gezondheid toebrengen. Want velen willen wel stoppen met de tabak, maar het lukt hen niet. Door over te stappen op het gebruik van elektrische sigaretten en e liquid wordt het voor de meesten een stuk eenvoudiger om reguliere sigaretten links te laten liggen. En ook is het een oplossing voor wie altijd eigenlijk heeft willen roken, maar dat vanwege de gezondheidsrisico’s nooit heeft gedaan. De e liquid is volkomen onschadelijk en daardoor kan het dus altijd met een gerust hart gebruikt worden. Roken hoeft dus niet per definitie ongezond te zijn, niet als er gekozen wordt voor de elektrische variant.

E liquid verkrijgbaar in vele smaken

Het mag dus duidelijk zijn dat een overstap van het roken van gewone sigaretten naar elektrische een goed effect kan hebben op uw gezondheid. Maar het heeft nog meer voordelen. Wist u namelijk dat u de e liquid die u verdampt in heel veel verschillende smaken verkrijgbaar is? Dit stelt u in staat om veel meer te variëren. Bij gewone tabak sigaretten kiest u eigenlijk altijd voor hetzelfde merk en heeft u dus ook altijd dezelfde smaak. Met een e liquid kunt u echter zo vaak afwisselen als u zelf maar wilt en zo keer op keer nieuwe smaakvarianten uitproberen. Wilt u een e liquid kopen, dan kunt u kiezen voor een van de vele tabakssmaken die er te krijgen is, grote kans dat ook uw favoriete sigarettenmerk wel tussen deze vloeistoffen te vinden is. Maar naast een tabakssmaak kunt u ook kiezen voor heel veel andere soorten smaken. Zo zijn er bijvoorbeeld veel fruitvarianten verkrijgbaar, zoals appel, framboos of aardbei. Maar ook meer bijzondere opties zijn mogelijk, zo kunt u bijvoorbeeld ook eens kiezen voor munt, cola of vanille. Of wat dacht u van een e liquid die naar rum smaakt? Er zijn dus genoeg verschillende smaakvarianten om uit te kiezen. Maar bij deze dampvloeistoffen is er niet alleen verschil in smaak, er is ook verschil in het nicotinegehalte. Zo zijn er liquids verkrijgbaar die veel of een beetje nicotine bevatten, maar ook die deze stof helemaal niet in zich hebben. Bent u een verstokte roker en nog verslaafd aan nicotine, dan kan het dus een idee zijn om eerst te kiezen voor een e liquid met een hoog nicotinegehalte en dit vervolgens steeds een beetje af te bouwen. Op die manier kunt u uw verslaving dus langzaam een halt toeroepen. Doordat nicotine nergens naar smaakt, kan het met alle smaakvarianten dampvloeistoffen gecombineerd worden, de keus is helemaal aan u.

Kies voor Nieuwesigaret

Wilt u overstappen naar het gebruik van elektrische sigaretten, dan wilt u natuurlijk ook graag kijken wat er te krijgen is op het gebied van e liquid. Bij Nieuwesigaret bent u daarvoor aan het juiste adres. Zij bieden u heel veel verschillende mogelijkheden op dit gebied, zodat er altijd wel een optie te krijgen is die helemaal bij u past. Naast kant en klare liquids, bieden zij ook de mogelijkheid om e liquid voor u op maat te maken. U geeft aan hen door welke smaak u graag wilt hebben en hoe hoog het nicotinegehalte moet zijn. Zij mengen dit vervolgens voor u en u krijgt het dan snel toegestuurd. Wilt u liever zelf mengen? Ook dat is mogelijk. U krijgt dan de losse ingrediënten in huis en via hun speciale app kunt u gemakkelijk zelf berekenen wat de verhoudingen van uw e liquid moeten zijn. Groot voordeel hiervan is dat u op deze manier zelf kunt bepalen hoeveel nicotine u er in stopt, wat ideaal is als u aan het afbouwen bent. Uiteraard vindt u bij Nieuwesigaret niet alleen de ingrediënten voor e liquid, maar ook de producten die u nodig hebt om ze zelf te kunnen mengen. U kunt dan denken aan een doseerspuit en pipet, maar ook aan druppelflesjes. Zo kunt u dus heel eenvoudig alles bestellen wat u nodig hebt om zelf te gaan mengen. Elektrisch roken biedt u dus vele voordelen:

  • beter voor uw gezondheid
  • meer smaakvarianten verkrijgbaar
  • mogelijkheid om nicotinegehalte aan te passen

Bent u ook benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van de e liquid? Neem dan zeker eens een kijkje bij Nieuwesigaret, de specialist op dit gebied.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn