Liefdesverdriet - Gebroken hartEen gebroken hart genezen in 15 stappen, het klinkt als de zoveelste goedkope reclamestunt. Maar kijk niet meteen weg, u bent immers niet voor niets op liefdesverdriet.nl aangekomen. Waarschijnlijk hebt u al gelezen hoe u met 7 handige tips over uw verdriet heen kunt komen. Maar is uw hart echt helemaal kapot en voelt dit ook echt zo? Dan hebt u echt een gebroken hart. Er is maar eens ding aan te doen en dat is het boek kopen met daarin 15 stappen die u kunt hanteren om uw gebroken hart te genezen. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn maar het is toch echt zo. Velen zijn u dan ook al voorgegaan en hebben geprofiteerd van dit boek dat is opgesteld door een relatiecoach die al decennia lang in dit vak zit. Ze weet dan ook alles over het gebroken hart en weet als geen ander hoe u uw hart bij wijze van spreken weer aan elkaar kunt lijmen. Hoe erg u dan ook door uw ex gekwetst bent, het gaat zeker goed komen als u de juiste hulp vindt. En ook al is de relatie gewoon doodgebloed en is er niets ernstigs gebeurd, u hebt waarschijnlijk wel veel van diegene gehouden en u bent misschien nog wel erg verliefd op diegene. U kunt hier bijzonder aan lijden. Een gebroken hart wordt vaak onderschat en dat is zonde want als u er niets aan doet dan kan dit maanden zo niet jaren van uw leven kosten. Een gebroken hart hebben is dan ook totaal niet leuk. Er is niets romantisch of po√ętisch aan. Het is eerder een last, een pijn en wat al niet meer. Ga hier dan ook zo snel mogelijk wat aan doen. Natuurlijk is het goed om een tijdje te rouwen en om u onder te laten dompelen in verdriet maar er zijn grenzen. Het kan zo zijn dat u die grenzen zelf niet meer ziet of kunt aangeven en we hopen van harte dat u dan oplettende vrienden hebt.

Hebt u een gebroken hart?

Valentijnsdag staat voor de deur, een dag die meestal vreselijk is voor single mannen en vrouwen en al helemaal voor diegenen die met een gebroken hart rondlopen. Herkent u bovenstaande problematiek en wilt u hier graag een goede oplossing voor hebben? Dan raden we het u van harte aan om een eenmalige investering te doen door dit boek te kopen. Dit boek staat boordevol voorbeelden waar u zich vast en zeker in zult herkennen. Niet alleen geeft het een groot overzicht van dit soort relaties maar vooral biedt het boek vele oplossingen waaronder de belangrijkste manier en dat is natuurlijk door die 15 stappen op te volgen. Het is niet per definitie noodzakelijk dat u die stappen in die volgorde doet maar als u het grotendeels volgt dan zult u zien dat uw gebroken hart snel voorbij zal zijn en u zich kunt richten op de toekomst, op zoek naar een nieuwe partner die erkent wie u bent en van u gaat houden. Het boek is slechts 49 euro maar als u het nu bestelt dan betaalt u maar 39 euro. Laat deze kans dan ook niet aan u voorbijgaan. Ook als u zelf geen last hebt van een gebroken hart maar u kent familieleden of vrienden die er erge last van hebben en er al tijden over klagen dan is dit boek een leuk geschenk. Misschien niet zo leuk als cadeau op een feestdag maar wel als tussendoortje om iemand een hart onder de riem te steken. Wist u trouwens dat u dit boek in zijn geheel digitaal via onze website aan kunt schaffen? Het enige wat u moet doen is aangeven hoeveel u er wilt hebben want misschien kent u wel meer mensen met een gebroken hart. En zeker nu ze zo goedkoop zijn een uitstekend idee om flink in te slaan. Vul dan ook vandaag nog uw naam en adres in, geef uw e-mailadres door zodat we de bevestiging kunnen versturen en maak het compleet door het verschuldigde bedrag over te maken met behulp van PayPal, iDEAL of door gebruik te maken van uw creditcard. We hebben dit boek voor uw gebroken hart steevast op voorraad dus u kunt het morgen al aan huis ontvangen, snel gaan lezen en eindelijk leren hoe u met een gebroken hart om moet gaan.

Lees de vele tips op onze website aandachtig door

Dit boek gaat gegarandeerd uw gebroken hart genezen mits u de adviezen en goedbedoelde tips ter harte neemt. Het moet ook een stukje van uw kant komen. Wat we wel erg goed begrijpen is dat dit misschien niet genoeg is. Misschien bent u niet echt een lezer of en beetje sceptisch aangelegd. Daarom krijgt u er 2 bonussen bij, te weten:

  • Een uur lang gratis e-mailen met de daadwerkelijke relatiecoach. Geheel kosteloos terwijl dit normaal gesproken een waarde heeft van 85 euro. Zij zal uw verdriet aanhoren en passende persoonlijke tips geven die u meteen kunt toepassen
  • Wilt u liever via Skype met haar bellen? Dan kan dat ook want u krijgt daarop 15 procent korting om een uur met haar te bellen. Dit is vergelijkbaar met een gewoon consult met als voordeel dat u daar uw huis niet voor uit hoeft. Stort uw hart uit en laat uw gebroken hart helen.

Zit niet langer met een gebroken hart maar bestel dit boek!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn