Welkom bij Esteworld. Hier laat u de haartransplantatie uitvoeren door de beste mensen in het vak. Kaal worden en kaal zijn komt veel voor. Het kan een proces zijn dat zich langzaam ontvouwt, maar het kan ook zeker zo zijn dat u plotseling met het probleem te maken krijgt. In dat laatste geval is dat vaak ook zeer traumatisch, maar wat we over het algemeen wel kunnen constateren is dat mensen die kaal worden dit heel naar vinden. Er zijn allerlei onderzoeken gedaan naar de oorzaak van kaal worden en deze onderzoeken komen allemaal tot dezelfde conclusie en die conclusie is niet bepaald eenduidig. Dat is erg vervelend en betekent dat er met mildere zaken weinig te bereiken valt. Met mildere zaken bedoelen we oplossingen zoals shampoo of medicatie. Haaruitval is een proces dat niet is tegen te gaan. De enige duurzame oplossing die u heeft is een haartransplantatie. Een haartransplantatie is een permanente oplossing. Bij deze transplantatie worden gezonde haarzakjes van uw eigen hoofd verplaatst naar de gedeelten van de schedel waar geen haren groeien. Zo zorgen we ervoor dat de haren weer op de plekken zullen gaan groeien waar ze eerder waren gestopt met groeien. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat wanneer u kaal wordt, de juiste oplossing wordt gekozen en als u echt duurzaam van het probleem af wilt komen dan is een haartransplantatie eigenlijk wel de enige oplossing. Dat is iets wat wij u kunnen vertellen met een zekere stelligheid. Er zijn wel dingen die kunnen worden gebruikt zoals medicijnen en bepaalde shampoo, maar het probleem van deze oplossingen is dat ze niet voor een duurzame oplossing zorgen. Kies voor Esteworld;

  • wij zijn de vooraanstaande kliniek waar u op ieder moment terecht kunt
  • wij werken alleen maar met de beste mensen in het vak
  • u kunt makkelijk in contact komen met een van onze medewerkers
  • wij zijn goedgekeurd door het ministerie van volksgezondheid
  • wij zorgen voor een duurzame oplossing van uw kaalheid

Haartransplantatie is pijnloos

Iets wat veel mensen ons vragen is of het laten uitvoeren van een haartransplantatie pijnlijk is. Op die vraag kunnen wij een heel helder antwoord geven, want dat is namelijk helemaal niet het geval. Een haartransplantatie is veilig en pijnloos. De behandeling wordt uitgevoerd onder een plaatselijke verdoving. Na de haartransplantatie zullen wij u goed verzorgen. Dat wil zeggen dat u lekker in de watten wordt gelegd. U heeft u een heerlijk hotel. Ook zorgen wij op de voorhand voor een goede service die wij ook wel onze VIP service noemen. Het is belangrijk voor de meeste mensen om er voor te zorgen dat de haartransplantatie ene prettige ervaring is en dat het allemaal op een prettige manier verloopt. Bij Esteworld maken wij daar echt werk van. Wat zijn de problemen die kunnen ontstaan op het moment dat u te maken heeft met kaalheid? Mensen die te maken hebben met kaalheid en eigenlijk niet goed weten hoe ze hier mee om moeten gaan proberen hun kaalheid vaak te verbergen. U kunt natuurlijk in plaats van een haartransplantatie allerlei hoedjes en mutsjes gaan dragen of een toupet laten maken en dragen, maar het zijn allemaal geen echte oplossingen voor het probleem. Daarbij leveren dergelijk oplossingen stress op. U heeft namelijk in tegenstelling tot wanneer u kiest voor een haartransplantatie de mogelijkheid dat de toupet afvalt en dat levert dan weer allemaal daverend gênante momenten op die u maar liever wilt voorkomen. De duurzame oplossing voor kaalheid is dus zeker een haartransplantatie en u bent bij niemand anders op een betere plek dan bij ons. Er zijn een aantal zeer nadrukkelijke redenen waarom u zou moeten kiezen en moet kiezen voor een haartransplantatie bij Esteworld en deze zullen wij even met u doornemen.

Waarom Esteworld kiezen?

Waarom kiest u voor Esteworld? Genoeg redenen waarom u zich zou laten behandelen in onze kliniek in Turkije. Ten eerste werken wij enkel en alleen maar met de allerbeste mensen die er in het vak te vinden zijn en dat zult u wel merken als u bij ons kijkt wat er allemaal mogelijk is. U wordt helemaal begeleid als u kiest voor een haartransplantatie bij Esteworld en dat wil dan ook zeggen dat wij u bij de deur ophalen en ook weer veilig thuisbrengen. De behandeling is helemaal pijnloos zoals eerder al even ter sprake kwam maar wij geven u altijd pijnstilling na afloop mocht u toch wat pijn hebben. Wij zijn een topkliniek en dat betekent niet alleen maar dat wij werken met de beste mensen, maar ook dat wij werken met de beste apparatuur die er op de markt is. De FUE transplantatie voeren wij al vele jaren uit en deze ervaring heeft ons tot een expert gemaakt. Daar geniet u ook van als u voor ons kiest. Wij beschikken over de keurmerken die door de EU zijn opgesteld en zijn dus een erkende en veilige kliniek waar u zich met een gerust hart kunt laten behandelen. We willen allemaal mooi zijn en ons goed voelen. Dat is belangrijk en u kunt dat doen weer een mooie haardos creëren. Dat biedt zekerheid voor uzelf en geeft u weer het vertrouwen dat u nodig heeft om positief in het leven te staan. Ook bieden wij garantie op het resultaat. U weet dus altijd zeker dat u geniet van een geslaagde behandeling bij onze hoogwaardige kliniek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn