Houten hottub kopen? Officiële Kirami importeur NL - HottubSelect

Wil jij heerlijk buiten badderen? Dan kies je natuurlijk voor een houten hottub! Veel mensen vinden het misschien een wat vreemd idee om in de buitenlucht in bad te gaan zitten. In Scandinavië is dit echter al jarenlang een zeer goede gewoonte en zij weten dan ook als geen ander hoe goed en gezond dit voor de mens is. Laten we eerlijk zijn, we brengen allemaal veel te weinig tijd buiten door. De meesten van ons werken op kantoor of op een andere manier in een gebouw en door onze drukke levens komen we er maar weinig aan toe om eens lekker in de buitenlucht wat te doen. Kies jij ervoor om een houten hottub in je tuin neer te zetten, dan kun je op een heerlijk ontspannen manier van de frisse lucht genieten. Niet alleen kom je zo eens wat vaker in je tuin, het heerlijk warme water en de gezonde buitenlucht zorgen voor een optimale ontspanning van je lichaam en van je geest. Eigenlijk mag dit dus gewoon niet ontbreken bij jouw woning! Kun jij ook wel wat extra ontspanning gebruiken in jouw drukke leven, dan is een houten hottub dus een zeer goede aankoop!

Houten hottub of ander materiaal

Als je gaat kijken naar hottubs, dan zul je zien dat deze in verschillende materialen te krijgen zijn. Wat is nu het voordeel van een houten hottub? In de eerste plaats natuurlijk de prachtige natuurlijke uitstraling die deze heeft. Hout ziet er gewoon heel mooi uit en dit blijft in de loop van de jaren ook zo. Het past daardoor heel goed bij jouw tuin, het valt er als het ware prachtig mee samen. Dat is toch echt een voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld kunststof. Kies je voor een houten hottub, dan is het wel altijd verstandig om te kiezen voor een exemplaar dat gemaakt is van een sterke houtsoort, zoals red cedarhout. Dit is in aanschaf wat duurder, maar het betekent ook dat het bad een veel langere levensduur zal hebben dan wanneer je kiest voor een van de voordeligere houtvarianten. Kies je bijvoorbeeld voor spar, lariks of eik, dan kun je ongeveer een levensduur van zo’n tien jaar verwachten, tegen zo’n twintig tot dertig jaar bij rood cederhout. Heb jij niet het budget voor dit laatste, dan is financieel gezien kunststof een geschikter materiaal dan spar, lariks of eik als je het afzet tegen de levensduur. Bij aanschaf van een houten hottub is het dus echt verstandig om voor een sterke houtsoort te kiezen.

HottubSelect biedt diverse opties

Overweeg jij de aanschaf van een houten hottub, dan moet je absoluut een kijkje nemen op de website van HottubSelect. Zij zijn in Nederland echt de beste leverancier op dit gebied, met een ruime keus aan verschillende modellen van diverse hoogwaardige merken. Je kunt bij hen kiezen uit:

  • de merken Thermowood en Storvatt
  • verschillende houtsoorten
  • diverse afmetingen

Het is geen heel goedkoop product, dus het is verstandig om vooraf goed na te denken over waar de houten hottub voor jou aan moet voldoen. Hoe groot moet deze zijn, met andere woorden, met hoeveel mensen tegelijk wil je er in kunnen zitten? Welke houtsoort heeft jouw voorkeur en welke kleur hout vind jij het mooist? Wil je een model dat de mogelijkheid heeft om zelf het water te zuiveren of ga je dit handmatig af en toe zelf vervangen? Er zijn verschillende mogelijkheden, dus lees de diverse opties eens rustig door voordat je een keus maakt. Wat je ook kiest, je zult uiteindelijk nooit spijt krijgen van de aankoop van een goede en mooie houten hottub van HottubSelect!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn