Bij de Hypnose Praktijk kun je niet alleen terecht voor een behandeling met hypnose voor uiteenlopende problemen, maar je bent hier ook aan het juiste adres voor hypnose leren. Heb jij interesse om met hypnose aan de slag te gaan en andere om je heen hiermee te helpen? Dan kun je een cursus volgen bij de Hypnose Praktijk.

  • 2 daagse basis hypnose opleiding
  • 7 daagse volledige opleiding
  • Zelfhypnose leren

Dit zijn drie van de vijf opties die op dit moment worden aangeboden door de Hypnose Praktijk. Op de website van het bedrijf vind je uiteraard uitgebreide informatie over de verschillende opleidingen die je hier kan volgen, maar hier zullen we je er ook alvast iets meer over vertellen. Tenslotte is hypnose leren niet alleen heel erg leuk om te doen, maar het is ook nog eens heel erg fijn voor de mensen in je omgeving. Iedereen die een bepaald probleem heeft, kan ineens bij jou terecht om het op te lossen. Mensen die moeite hebben met afvallen? Jij kan ze helpen! Iemand die vaak last heeft van paniekaanvallen? Met jouw hulp zijn ze er zo vanaf. Zelfs mensen met chronische pijn zijn bij jou aan het juiste adres om geholpen te worden. Met hypnose leren gaat er dus een wereld voor je open!

Je inschrijven voor hypnose leren

Eind maart is het weer zover! Jij kunt dan hypnose leren tijdens de 2 daagse basis opleiding die door de Hypnose Praktijk georganiseerd wordt. De prijs is slecht € 345. Ga jij hypnose leren voor je eigen bedrijf? Dan bedragen de kosten slechts € 285,12, exclusief BTW. Tijdens deze cursus hypnose leren krijg je de kennis die je ook krijgt tijdens de eerste twee dagen van de 7 daagse opleiding tot hypnotherapeut. Het is een uitgebreide kennismaking met hypnose en hypnotherapie. Als jij hier dus interesse in hebt dan is dit wellicht wel iets voor jou en kun je op deze manier de basis van hypnose leren. Na de opleiding weet je wat hypnose is, wat je ermee kunt doen en je krijgt zelfs drie methodes aangeleerd om iemand onder hypnose te brengen. Uiteraard leer je tijdens de cursus ook om de hypnose veilig te beëindigen. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Zoals we al zeiden zijn de eerste twee dagen tussen deze twee opleidingen hetzelfde. Het gebeurt dan ook regelmatig dat mensen verder willen gaan met hypnose leren. Hier doen ze bij de Hypnose Praktijk natuurlijk niet moeilijk over. Het enige wat je hoeft te doen is het verschil in kosten te betalen en je bent meer dan welkom om ook de volledig cursus bij te wonen. Wil je het precieze programma weten van de cursus? Kijk dan op de website!

In een week hypnose leren

Wil jij meer weten dan de basis van hypnose? Dan kies je voor de volledige opleiding tot hypnotherapeut. Deze duurt zeven dagen en aan het einde weet je alles wat je moet weten over hypnose. Verdeeld over twee weken krijg in je zeven lesdagen alle kennis toegereikt. Tijdens deze cursus leer je ook om een intakegesprek te houden, je kunt de hypnosediepte testen en veranderingen aanbrengen in het onderbewustzijn van je cliënten. Na deze opleiding ben je in staat om mensen te helpen met uiteenlopende problemen. Mensen die vaak kiezen voor deze opleiding kiezen zijn bijvoorbeeld psychologen, natuurgeneeskundigen en psychotherapeuten. Maar zelfs sportcoaches en sportpsychologen kiezen ervoor. Het is voor hen bijvoorbeeld de manier om sommige sporters van chronische pijn af te helpen. Wil jij dit ook? Meld je dan vandaag nog aan en kom er zelf achter hoe het is! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn