Hebt u een dure tafel gekocht? Of bent u simpelweg erg gesteld op uw tafel en wilt u daarom dat het oppervlak niet wordt aangetast? Koop er dan een doorzichtig tafelzeil voor. Een doorzichtig tafelzeil wordt gemaakt van transparant plastic. Het is erg handig om bijvoorbeeld kruimels van het ontbijt mee op te vangen. U kunt een doorzichtig tafelzeil eenvoudig uitkloppen en vervolgens even afvegen met een doekje. U hebt er eigenlijk nauwelijks onderhoud aan terwijl uw tafel in goede conditie blijft. Eet u niet alleen aan deze tafel? Misschien spelen uw kinderen er op of knutselt u er graag aan. Allerlei redenen waarom een doorzichtig tafelzeil waarschijnlijk als geroepen komt. Een dergelijk zeil is een lust voor het oog als u er één laat maken met een leuk decoratief dessin. Wij verkopen diverse zeilen die we geheel op maat kunnen maken. U kunt ook zelf aan de slag want via tafelzeilonline.com kunt u snel en goedkoop uw ideale doorzichtig tafelzeil maken door het zeil per meter te bestellen. Meet uw tafel even op en bestel vervolgens per meter de hoeveelheid die u wenst te ontvangen. Het is eenvoudig te bewerken met bijvoorbeeld een stanleymes, dus als u van handwerk houdt dan is het zeker te overwegen om het zelf te maken. Voor een kleine meerprijs kunnen wij het ook op maat snijden zodat u er geen omkijken meer naar hebt.

Dankzij een doorzichtig tafelzeil blijft uw tafel in goede staat

Een doorzichtig tafelzeil bestellen is een eitje als u dat via onze website doet:

  • Ga op zoek naar een leuk dessin en geef aan hoeveel meter zeil u wilt ontvangen.
  • Vervolgens kunt u al uw gegevens invullen zodat we u een bevestiging kunnen mailen en natuurlijk zo spoedig mogelijk het doorzichtig tafelzeil uw kant op kunnen sturen.
  • Kijkt u graag de kat uit de boom en wilt u daarom een aantal staaltjes ontvangen? Voor slechts 1 euro per stuk sturen we gratis de gewenste staaltjes naar u op.

Of u nu een transparante of gekleurd zeil wilt hebben met bijvoorbeeld en Oosters design of juist een heel degelijk oer-Hollands design, wij zijn van alle markten thuis. Het is aldus eenvoudig schoon te houden met een natte doek. Af en toe een beetje desinfecteren kan geen kwaad en dan kunt u jaren met uw doorzichtig tafelzeil doen. Misschien is het niet alleen een leuk product voor uzelf maar ook een aardig cadeautje. Vergeet daarom niet deze website te bookmarken, de kerstdagen staan immers weer voor de deur.

Laat het door ons op maat maken

Wij verzenden al onze producten gratis. Dat hoort nu eenmaal bij onze service. Wist u dat u al uw gewenste producten de volgende dag ontvangt mits u voor 3 uur in de middag hebt besteld? Wij geven het namelijk direct mee aan PostNL. Mocht u per ongeluk een fout hebben gemaakt en teveel of te weinig zeil hebben ontvangen, dan kunt u het binnen 14 dagen vrijblijvend retour sturen. Wist u dat dit voor alle online aankopen geldt? Bij ons hebt u dan de keuze om te kiezen uit een alternatief product maar we kunnen ook uw geld terugstorten. Daar doen we beslist niet moeilijk over. Weet u niet zo goed welke figuren op dit moment in de mode zijn? Volg ons dan via de sociale media. Dan weet u als eerste welk doorzichtig tafelzeil u moet bestellen om hip en trendy over te komen. Wij zijn lid van onder andere Pinterest, Facebook en Twitter. In het groot bestellen? Kom dan bij ons langs in Eindhoven om hierover te praten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn