Kijkt u eens op de website van een goede schoenmaker: schoenmakerijflink.nl. U zult zien dat wij als schoenmaker niet alleen in de fysieke buitenwereld een vestiging hebben maar dat we ook erg veel online doen. Dat maakt onze reikwijdte vele malen groter en hopelijk voor u erg aantrekkelijk. U kunt namelijk uw kapotte schoenen meegeven aan de post en dan repareren we uw schoenen zo snel mogelijk en sturen het in een handomdraai weer naar u op. Dat is erg fijn als u ergens woont zonder schoenmaker in de buurt maar u uw dure schoenen wel graag wilt behouden. Natuurlijk staat het u geheel vrij om langs te komen bij schoenmakerij Flink in Almelo, maar als dit niet in de buurt is en u hebt geen tijd om hier helemaal naar af te reizen, dan kunt u dus ook gebruik maken van de online functies die u via onze website terug zult weten vinden. We gaan u dit in deze tekst allemaal proberen uit te leggen dus leest u vooral even door. Een schoenmaker als de onze zult u dan ook elders niet zo snel weten te vinden. Een combinatie van digitaal handelen en natuurlijk onze eigen unieke schoenmakerij in Almelo, is een gouden combi en daar zijn we dan ook erg trots op. Neemt u ons advies dan ook ter harte en bookmark onze website. Dan verliest u ons niet zo maar meer uit het oog. Mocht uw schoen dan ooit eens stuk gaan, dan weet u meteen waar u wezen moet zijn. Want we hebben echt heel erg veel prijzen gewonnen. Een aantal willen we u niet langer onthouden:

  • als het op schoenmaken aankomt dan zijn wij simpelweg de beste schoenmaker. En dat is niet iets waar wat we zo maar uit onze duimen zuigen. Nee, we zijn namelijk wereldkampioen schoenmaker.
  • ook in Nederland zijn we in de prijzen gevallen. Zo zijn we onder andere gouden schoenmaker, hebben we dubbel goud gewonnen en ook een keer goud op voorgaande kampioenschappen

Deze schoenmaker is van alle markten thuis

Bent u er al van overtuigd dat wij de beste schoenmaker zijn? En dat u dus niet voor een andere schoenmaker moet kiezen, maar voor ons? We hopen het maar. Geen taak is ons te groot of te klein en we zijn dan ook van geen kleintje vervaard. Daag ons dan ook uit met uw kapotte oude schoenen want daar houden we wel van. Reken er maar op dat we uw zolen weer kunnen vastmaken, kunnen vervangen, de zaak prachtig kunnen oppoetsen en waar nodig overige reparaties uit kunnen voeren zodat uw schoen in haast originele staat terug zal keren zonder dat u het idee hebt dat u er anders op moet gaan lopen. Zeker bij ingelopen schoenen is het van belang dat u ook na de reparatie bij onze schoenmaker het idee hebt dat uw schoenen nog steeds zo aanvoelen dan voorheen. Bij ons bent u trouwens nooit een dief van uw eigen portemonnee. U krijgt waar voor uw geld, niet voor niets wint onze schoenmaker prachtige prijzen en het maakt niet uit wat er met de schoen aan de hand is, de kans is groot dat onze ervaren schoenenmakers ze in een handomdraai weer als nieuw kunnen maken. Of het nu om hakken gaat of zolen of misschien wel het gehele onderwerk, wij kunnen dit voor u repareren. De schoenmaker is van alle markten thuis en onderwerk is dan ook slechts een van de vele specialisaties. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld het opnieuw bekleden van de schoenen. De binnenbekleding kan immers geheel afslijten en dat loopt niet erg prettig. Schoenen met ritsen kunnen gerepareerd worden net als andere kleding met risten. Ook kleding en paardenartikelen kunt u bij ons langsbrengen. We bewerken het leer totdat het weer als nieuw aanvoelt.

Laat uw schoen repareren in plaats van nieuwe te kopen

Veters, verzorging van schoenen of nieuwe inlegzolen nodig? Bestel ze online bij onze schoenmaker. Kijkt u eens bij onze zogenaamde bestsellers, misschien zit er wel iets van uw garing bij. Dat is het voordeel van de digitale schoenmaker. Niet alleen kunt u nu van heinde en verre uw schoenen insturen, ook kunt u dit soort accessoires online komen bestellen in onze online webwinkel.  U kunt gerust spreken over een schoenmaker 2.0. Deze schoenmaker is immers 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Maak dan ook een bestelling als het u uitkomt. Vult u snel uw gegevens in zoals uw naam en adres en vergeet ook niet uw contactinformatie achter te laten. Dan hoeft u enkel nog te betalen en bij deze schoenmaker gaat dat ook digitaal en wel door gebruik te maken van een online betaalservice zoals PayPal of iDEAL. Betalen met uw credit card behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Dan sturen we uw accessoires zo snel mogelijk naar u op, over het algemeen kunt u het morgen al aan huis hebben. Niet alleen in Almelo hebben we trouwens een vestiging. Ook in Hengelo en Nijverdal, nog twee steden in Twente, zult u ons kunnen vinden. De openingstijden vindt u uiteraard op onze website en dan klikt u op het kopje “contact”. Als u uw schoenen hebt ingestuurd dan duurt het 5 à 6 dagen en dan zult u ze weer gerepareerd terugbezorgd hebben. Wacht dus niet langer maar neem snel contact met ons op. Bel even en stuur vervolgens uw kapotte schoenen naar ons op. We kunnen niet wachten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn