U bent op zoek naar een loopfiets voor uw zoon of voor uw dochter? Stop dan maar met zoeken, want u bent op de juiste plek als u op zoek bent naar een dergelijke fiets die kinderen aanmoedigt lekker in beweging te komen en er voor zorgt dat zij zich motorisch sneller en beter ontwikkelen! Wij bieden een waanzinnig assortiment aan producten aan en dat betekent dat u kunt genieten van een assortiment waar u ā€˜uā€™ tegen zegt. Wij zijn een webwinkel, maar wij hebben zeker ook een showroom die u kunt bezoeken wanneer u graag een van onze producten met eigen ogen wilt bekijken. Wat kunnen wij u allemaal vertellen over onze producten en diensten? Een hele hoop! Ten eerste richten wij ons op speelgoed heel in het bijzonder voor kinderen zoals de loopfiets. Ten tweede staat bij ons kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat wij alleen maar producten verkopen die goed getest zijn en waar u van op aan kunt. Iedere ouder wil het beste voor zijn kind en zoeken naar speelgoed zoals de loopfiets betekent zoeken naar een betrouwbare fiets. Dat woord staat voor het vertrouwen dat klanten moeten hebben wanneer ze een fiets of een loopfiets aanschaffen voor hun zoon of voor hun dochter. Nog meer wat wij u kunnen vertellen? Jazeker! Als u een loopfiets op het oog heeft maar u wilt deze zelf even komen bekijken alleen of samen met uw zoon of dochter, maak dan even snel een afspraak en dan weet u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt. U kunt kiezen uit:

  • onze hoogwaardige houten fiets met een speels uiterlijk en accu
  • onze hoogwaardige kunststof fiets met een stoer uiterlijk en accu
  • onze hoogwaardige metalen fiets met een solide uiterlijk en accu
  • onze hoogwaardige fietsen in verschillende kleuren
  • waanzinnige acties en keuze uit de beste merken

Loopfiets; lekker bewegen

Kinderen moeten gewoon lekker bewegen. Dat geldt natuurlijk niet enkel en alleen maar voor kinderen, maar voor alle mensen, maar toch zien we dat het voor kinderen van groot belang is dat er extra aandacht is voor beweging. Daarom dienen ouders stil te staan bij de mogelijkheden die ze hebben zoals het aanschaffen van een loopfiets. Met een loopfiets leren kinderen hoe een fiets werkt en aanvoelt. Het is een goede eerste stap op weg naar een echte fiets. Ook kunt u als ouder goed zien hoe uw kind zich beweegt met de loopfiets en hoe sterk het motorisch ontwikkeld is. Bij kinderen gaat het allemaal om balans en dat geldt ook voor speelgoed. Niet alleen bieden wij u hele goede en solide fietsen in diverse soorten en maten, ook bieden wij u de loopfiets van de beste prijs. Houd zeker onze acties in de gaten als u op zoek bent naar een betaalbare loopfiets! Onze website is ingericht om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Dat wil zeggen dat u zich als gebruiken of bezoeker van de website makkelijk wegwijs moet kunnen maken. Kinderen die spelen met een loopfiets, zullen sneller leren om balans in het lichaam te vinden. Met een dergelijk fiets moeten zijn namelijk het gewicht gelijkmatig verdelen over de fiets zodat ze niet omvallen. Veel van de klanten die bij ons aankloppen, vragen ons voor welke leeftijd de loopfiets geschikt is. Daar kunnen wij heel erg duidelijk over zijn. De fiets is namelijk te gebruiken door kinderen vanaf twee jaar en ouder. Het is, zoals we eerder al ter sprake brachten, een hele goede eerst stap op weg naar het berijden van een echte fiets. Een leuke en speelse manier om te leren fietsen en te ontwikkelen; dat geeft u uw kroost cadeau met de hoogwaardige loopfiets die wij te bieden hebben. Op onze website kunt u uw zoekopdracht specifiek maken door aan de linkerzijde een aantal voorkeuren aan te vinken. Wat voor merk loopfiets heeft uw voorkeur? Wat voor kleur wilt u dat de fiets heeft en wat is de prijs die u voor de fiets wilt betalen? Vink uw voorkeuren aan en maak de juiste keuze voor uw kind!

Fietsen leren

Leren fietsen; ieder kind zal het op een gegeven moment moeten doen, want we zijn een echt fietsland en dat betekent dat zonder fiets een kind echt wel wat mist! Dat is dan ook de reden dat we er voor moeten zorgen dat kinderen beslagen ten ijs komen. Ouders opgelet! Zorg dat u kind voldoende leert over hoe een fiets te rijden en koop een leuke loopfiets waarmee hij of zij al een goed idee krijgt van hoe het is om te fietsen. Fietsen is leuk en gezond. Het is een hele goede manier om meer balans te krijgen. Hoe meer kinderen bewegen, hoe beter ze leren om te fietsen. Mocht u meer willen weten over een van onze producten die u op onze website ziet, neem dan gerust even contact op met ons, want wij vertellen graag alles wat u wilt weten over het hoe en wat van onze producten. De meeste aparte onderdelen van de producten die wij verkopen zijn ook nog eens apart te verkrijgen. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, dan weet u dan ook altijd zeker dat u kiest voor kwaliteit en super snelle levering. Kijk eens naar wat wij allemaal te bieden hebben en plaats uw bestelling eenvoudig online! U bent van harte welkom!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn