Laser-ontharingspraktijk - Laser ontharenLasers zijn een staaltje technologie dat voor allerlei verschillende doeleinden kan worden ingezet. In principe zijn lasers namelijk sterk geconcentreerde lichtbundels die op een specifieke golflengte of frequentie worden uitgezonden. Hierdoor bevatten lasers een hele hoop energie die op allerlei manieren kan worden ingezet: van meetinstrument in wetenschappelijk onderzoek tot vernietigend wapen in populaire sciencefiction en van eenvoudig aanwijsinstrument (denk bijvoorbeeld aan een laserpointer) tot manier om een lichaam binnen een paar behandelingen te ontdoen van ongewensten en/of overtollige beharing. Je leest het goed: één van de steeds populairder wordende toepassingen voor een laser is ontharen. Scheren, harsen, waxen of epileren vaak ongemakkelijk – als niet ronduit pijnlijk – zijn en aardig wat nadelen met zich meebrengen, zoals geïrriteerde huid en het feit dat je het hele ritueel minstens één keer in de week moet herhalen om je lichaamsbeharing onder controle te houden. Met laser ontharen, daarentegen, heeft echter bijna geen nadelen. De technologie is daar Amerikaanse wetenschappers bedacht, gerealiseerd en getest en volledig veilig en uitermate effectief bevonden. Laat je je met een laser ontharen, dan kun je er zeker van zijn dat je nooit per ongeluk ergens lichaamsbeharing laat zien waar je dat liever niet hebt. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over of je oksels er wel goed uitzien, of je dat korte rokje of die bikini wel aan kan, of het haar op je bovenlip teveel opvalt in dit licht of over wat mensen op het strand, in het zwembad of de sauna denken van je borst, buik of rug. Ja, ook voor mannen geldt steeds vaker dat minder meer is wanneer het om lichaamshaar gaat. Met laser ontharen is een steeds populairdere manier om van je overtollige en ongewenst lichaamshaar af te komen. Het is een kleine investering, maar daarna hoef je ook nooit meer scheermesjes, scheercrème of kalmerende en verzachtende zalfjes te kopen. Uiteindelijk ben je waarschijnlijk een stuk goedkoper uit als je de lichaamsdelen die je liever onbehaard hebt met laser laat ontharen. En het mooiste van alles: sommige lasaerontharingsbehandelingen worden door de zorgverzekeraar vergoed!

Professioneel en ervaren in met laser ontharen

Wanneer het gaat om het laten verwijderen van lichaamshaar is dat een vrij intieme en persoonlijke kwestie die je niet zomaar aan iedereen toevertrouwt. Net als met artsen, masseurs of schoonheidsspecialisten heb je bij een behandeling van je lichaam behoefte aan een professional, die door middel van zijn of haar houding en communicatie duidelijk laat merken dat je je nergens ongemakkelijk over hoeft te voelen. Ook voor met laser ontharen geldt dat een specialist met veel ervaring en een professionele benadering de behandeling zo comfortabel mogelijk kan laten verlopen. Eén zo’n specialist is Madeleine Duval. Zij heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het elektrisch, en sinds wat minder lang ook met door middel van laser ontharen. Zij heeft extensief onderzoek gedaan naar de verschillende behandelmethoden door middel van lasertechnologie, inclusief de bijbehorende voor- en nadelen voor verschillende methoden en apparaten. Uiteindelijk heeft ze ervoor gekozen om te werken met een apparaat van het Amerikaanse bedrijf Lumenis, de High Power Lightsheer Diodelaser genaamd. Met laser ontharen is een professionele vaardigheid waar de behandelende therapeut uitgebreid in getraind dient te zijn. Madeleine Duval heeft meerdere opleidingen en trainingen genoten, wat haar een bijzonder vaardig heeft gemaakt in met laser ontharen. Afhankelijk van het lichaamsoppervlak dat je behandeld wil hebben zijn er drie tot vijf behandelingen nodig om het gebied definitief met laser te ontharen. De behandelingen vinden plaats met tussenpozen van vier tot acht weken. Dit heeft te maken met de groeicyclus van het haar en in welke fase van deze cyclus de haren het meest gevoelig zijn voor de laserbehandeling. Het duurt dus even, maar uiteindelijk hoef je je nooit meer zorgen te maken over lichaamshaar waar je het niet wil hebben!

Laserontharingspraktijk Madeleine Duval

De praktijk van Madeleine Duval is verre van de enige ontharingspraktijk in Nederland waar ze met laser ontharen. Dankzij Duvals ervaring, onderzoek en vaardigheid, is het is echter wel één van de betere. Met laser ontharen kost tijd, maar dankzij de methode die Duval hanteert kan zij aardig snel werken. De laser die ze gebruikt voor het ontharen heeft een oppervlak van één vierkante centimeter. Op één vierkante centimeter huid bevinden zich heel veel haarzakjes. Dankzij Duvals grote laser is ontharen eenvoudig en relatief snel gebeurd. Hoewel de laser wordt gebruikt om haarzakjes in de huid te vernietigen door ze in korte tijd heel sterk op te warmen, is de gebruikte methode dankzij een gekoelde laserkop toch vriendelijke voor de huid en nauwelijks pijnlijk te noemen. Wanneer je oprecht en serieus interesse hebt in een laserontharingsbehandeling in de praktijk van Madeleine Duval, neem dan contact met haar op voor een intake. Met laser ontharen bij Madeleine Duval begint altijd met een intake, om vast te stellen wat je als toekomstige klant kan en mag verwachten en hoe het apparaat voor jou ingesteld moet worden, zodat de behandeling zo prettig mogelijk verloopt en je niet plotseling voor verrassingen komt te staan. Met laser ontharen is een hele onderneming, maar bij Laserontharingspraktijk Madeleine Duval ben je gegarandeerd in goede handen! Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kun je terecht op de website van de praktijk www.laser-ontharingspraktijk.nl. Contact opnemen met de praktijk in Voorburg kan door middel van telefoon of email.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn