Hebt u de behoefte aan nieuwe meubelen? Kiest u dan eens voor een iets duurdere variant in plaats van al die standaardproducten die u in grote warenhuizen vindt. U wilt vast en zeker als eenieder uniek en origineel zijn en bij caveldesign.com kan dat ook omdat u hier zelf uw eigen unieke trendy design meubilair kunt maken. Niet in de zin dat u ze zelf moet produceren, maar in de zin dat u hier aan de slag kunt met het ontwerpen van trendy design meubilair. Ja, dat leest u goed. Gaat u maar eens naar de zogenaamde custom shop, dan ziet u met eigen ogen wat wij bedoelen. Daar kunt u namelijk zelf uw meubelen maken en vervolgens stuurt u het concept naar ons op. Wij gaan dan aan de slag met uw idee├źn, maken er een eindproduct van en sturen het zo spoedig mogelijk naar u op. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Gaat u dan snel naar onze website en probeer het met eigen ogen uit. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen tussen de vele voorbeelden die we op de site hebben gezet. Of beter gezegd, veel klanten hebben hun trendy design meubilair gefotografeerd en hun kamers op de site gezet zodat ook u inspiratie op kunt doen van hun design. Plukt u daar dan ook de vruchten van want met deze tips zult u sneller een beslissing kunnen maken. Natuurlijk kan het ook zij dat u snel door de bomen het bos niet meer ziet. Als dat het geval is, dan zit er maar een ding op en dat is door een kijkje te gaan nemen in onze showroom. Op de website vindt u het adres en de openingstijden. U kunt er dan ook vrijblijvend naar binnen lopen maar we kunnen het ons ook erg goed voorstellen dat u misschien wat advies van ons personeel wilt ontvangen. Als we het druk hebben dan schiet dat er allicht een beetje bij in en daarom raden we het u aan om een afspraak te maken van te voren. U zult dan met open armen ontvangen worden zodat u aan de hand van een medewerker en een kop koffie al ons trendy design meubilair kunt gaan bekijken.

Trendy design meubilair bestelt u bij ons op de website

Hebt u na de rondleiding genoeg gezien en wilt u meteen gaan bestellen? Dan kunt u beter eerst een offerte aanvragen. Het trendy design meubilair kan behoorlijk duur zijn want u hebt hier te maken met regelrechte topmerken. We willen niet dat u zich rot schikt als u gaat afrekenen en daarom krijgt u een transparante en eerlijke offerte. Pas als u tevreden bent gaan wij tot levering over. Zo kunnen er zich geen vervelende situaties ontstaan. Wist u trouwens dat als het u niet bevalt? U het gratis terug kunt sturen en u uw geld terugkrijgt? Hopelijk gaat u dan op zoek naar ander trendy design meubilair dat wel gaat staan bij de rest van uw interieur. Wij hebben dan ook voor elk type kamer geschikt trendy design meubilair. Of u nu uw slaapkamer, uw huiskamer, uw eetkamer of uw studeerkamer aan het verbouwen, saneren en/of renoveren bent, bij ons is er voor ieder wat wils te vinden. En zoals al uit de eerste alinea blijkt, is er niets van uw garing te vinden? Dan kunt u geheel kosteloos uw eigen trendy design meubilair bij ons komen ontwerpen in de custom shop. Overigens leveren wij niet alleen aan particulieren. Mocht uw kantoor op de schop gaan of mocht u gaan verhuizen naar een grotere werkruimte, dan is het wel zo plezierig om met trendy design meubilair op de proppen te komen. Zeker in de vergaderzaal waar u zaken met potentiele klanten bespreekt, zal trendy design meubilair niet misstaan. Daar kunt u hoge ogen mee opgooien. En laten we wel wezen, we leven in een tijd waarbij het gebruik van ergonomisch trendy design meubilair een must have is. U wilt immers niet dat uw personeel op de langere termijn last krijgt van RSI, rug- en schouderklachten of stress. Dat kan enkel leiden tot nadelige gevolgen voor uw bedrijf zoals ziektekosten en het gemis van belangrijk personeel. Kiest u dus voor trendy design meubilair dat tevens veel ondersteuning biedt aan de ledematen van uw personeel.

Hebt u hier nog vragen over? Stel ze dan gerust

Hebt u nog vragen over het trendy design meubilair? Dan zijn er een aantal dingen die u nu meteen kunt doen:

  • belt u bijvoorbeeld met onze klantenservice
  • of stuur hen een e-mail
  • hebt u baat bij het bezoeken van onze showroom? Dan kunt u nu ook meteen een afspraak met ons komen maken. Dat is wel zo handig als u een persoonlijke service zou willen hebben.

We doen er altijd alles aan om u zo spoedig mogelijk te woord te staan als u vragen hebt over het trendy design meubilair. Wist u trouwens dat u zich ook kunt abonneren op de nieuwsbrief? Dit is uiteraard geheel gratis en dan ontvangt u eens per maand een handige update met kortingen, nieuwe producten en nog veel meer informatie over het trendy design meubilair. Als u hier niet als particulier bent, maar vanuit en bedrijf dan hebben we nog mee goed nieuws. Want als u bestelt, dan betaalt u geen BTW! Dit tarief komt geheel te vervallen. Tevens kunt u er wel vanuit gaan dat u bij een bestelling trendy design meubilair relatief minder betaalt als u meer artikelen in een keer gaat bestellen want we geven zeer zeker korting op grote bestellingen. En voor iedereen geldt per definitie dat u maar liefst 2 jaar garantie op al onze producten krijgt. Het betalen van het trendy design meubilair is uiteraard ook zeer eenvoudig en gaat ook digitaal. U kunt bij ons gebruik maken van iDEAL, PayPal of met behulp van uw credit card het verschuldigde bedrag overmaken. Hebt u nog geen internetbankieren? Vraag het dan snel aan, dan kunt u op elke site online bestellen. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn