Rocks-n-rivers - Teamuitje TilburgEen teamuitje in Tilburg is een leuke manier om de band van een afdeling te versterken. Misschien denk je dat Tilburg geen goede plek is om gezellig samen uit te gaan maar niets is minder waar! Een teamuitje in Tilburg kan hartstikke leuk zijn als het door de juiste mensen wordt georganiseerd. Bij Rocks ‘n Rivers hebben ze heel veel ervaring met het organiseren van actieve en interessante bedrijfsevenementen. Ze zetten een leuk programma voor je klaar zodat je teamuitje in Tilburg een groot succes wordt! Er zijn allerlei activiteiten waar je uit kunt kiezen:

  • Een zeskamp
  • Een safari in Beekse Bergen
  • Winter Games
  • Het geheim van Koning Winter
  • Shooting games

De winter zeskamp bestaat uit een aantal leuke uitdagingen die één voor één voltooid moeten worden. De zeskamp is een leuke mix tussen grappige en lastige activiteiten. Je doet bijvoorbeeld een potje curling en je moet hierna zo snel je kunt houtblokken opstapelen. Ook bouw je aan het eind van het spel een prachtige sneeuwpop. De zeskamp duurt ongeveer twee uur en is ontzettend geschikt als leuk teamuitje in Tilburg. Na de twee uur is er de mogelijkheid tot een borrel en een buffet. De safari is daarentegen een echt avontuur. Eerst ga je samen met een gids op ontdekking in het park. Hierna krijg je een reeks opdrachten en ga je aan de slag. De opdrachten zijn bedoeld om de band binnen een team te versterken. Een teamuitje in Tilburg zal men niet snel vergeten! Een opdracht zou bijvoorbeeld kunnen zijn: laat de grappigste persoon van het team op de foto gaan met het leukste dier dat je kunt vinden. Ook zijn er speciale teamopdrachten die bedoeld zijn om intelligentie van een team te testen. Zo moet je puzzelen, word je dierenkennis getest en moet je quizvragen beantwoorden. Dit programma is een echt middagprogramma. Met dit teamuitje in Tilburg ben je de hele dag van huis. Aan het eind van de middag kan iedereen nog gezellig even nazitten en de dag bespreken. Winter Games is een ander leuk evenement. De Winter Games bestaan uit 6 unieke opdrachten die door je team volbracht moeten worden. Zo stap je in een bobslee, doe je mee aan een biatlon en speel je een “vuurspel”. Ook de Winter Games duren een gehele middag. Aan het einde van de spelen krijgt de winnaar een leuke prijs. Probeer dus elk team te motiveren zo goed mogelijk te presteren. Misschien is er ook wel een kleinigheidje als het winnende team weer op kantoor komt? Een teamuitje in Tilburg brengt iedereen dichter bij elkaar.

Teamuitje Tilburg; uitkiezen en aanvragen

Bij Rocks ‘n Rivers kun je, zoals gezien, kiezen uit een divers aanbod van leuke activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van “Het geheim van Koning Winter”. Dit leuke programma kan zowel binnen als buiten worden opgezet. De afdeling wordt opgedeeld in teams en deze doen hun uiterste best om leuke opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. In de eerste uitdaging moet men twee identieke sneeuwkristallen in elkaar zetten met behulp van portofoons. In de tweede uitdaging wordt kennis van winterse klassiekers getest (muziek). Hierna moet een strip gemaakt worden, moet men “Out of the Box” denken en moeten codes gekraakt worden. Tot slot: wie krijgt de meeste kaarsjes in een wiebelende kerstboom? In de Shooting Games wordt getest hoe goed de teamleden kunnen mikken. Eerst krijgt men instructie in het schieten met een kruisboog, een luchtbuks en een handboog. Daarna wordt een wedstrijdje georganiseerd. De winnaar gaat natuurlijk met een leuke prijs naar huis. Zoals je kunt zien is een teamuitje in Tilburg helemaal geen gek idee. Tijdens een teamuitje, in Tilburg of elders in Nederland, leert een groep collega’s elkaar echt kennen. Zo creëer je een beetje sfeer op de werkvloer. Het aanvragen van een evenement is bij Rock ‘n Rivers heel eenvoudig. Eerst kies je een evenement. Er zijn naast de bovengenoemde activiteiten nog een heleboel andere opties. Een teamuitje in Tilburg kan dus zeer divers zijn. Nadat je een programma hebt gekozen kies je een locatie. Soms kan een activiteit maar op één plek worden georganiseerd, dan is de locatie uiteraard snel gekozen. Soms heb je echter wel de keuze uit meerdere panden. Nadat de locatie is vastgesteld moet nog gesproken worden over de catering. Je kunt hapjes en drankjes regelen via het evenementenbureau of kiezen om werknemers zelf een lunch mee te laten nemen. Tot slot krijg je een indicatie van de prijs. Wanneer je akkoord gaat is je teamuitje in Tilburg geboekt!

Iets unieks uitzoeken?

Rocks ’n Rivers is al sinds 1994 actief en heeft zich sinds haar oprichting gespecialiseerd in outdoorprogramma’s. Je bent bij dit bedrijf dus altijd aan het juiste adres. De bovengenoemde activiteiten zijn allemaal grondig uitgedacht en honderden keren uitgevoerd. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, de hele middag zal vlekkeloos verlopen. Misschien heeft jouw bedrijf echter een heel leuk eigen idee. Je hoeft je natuurlijk niet verplicht te schikken naar een ingestudeerd programma.  Eigen creativiteit wordt sterk aangemoedigd! Het is altijd mogelijk om een bedrijfsuitje op maat samen te stellen! Neem eens een kijkje op http://www.rocks-n-rivers.nl/ en neem contact op via het contactformulier. Je krijgt dan persoonlijk advies en professionals gaat bekijken of jullie ideeën uitvoerbaar zijn. Omdat alles uniek is zal veel geregeld moeten worden. Je moet dus wel rekening houden met een langere wachttijd of een wat hogere prijs. Wanneer je echter een goeddoordacht idee hebt dan hoef je niet te twijfelen; dit idee kan werkelijkheid worden! Heel veel plezier met jullie teamuitje in Tilburg!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn